Te-ai spălat vreodată pe păr cu suc de tip cola? Efectul de după este uimitor!

24 februarie 2022   Viață de vedetă

Există o modă printre vedetele de peste ocean care ne-a atras atenţia şi care a devenit cunoscută datorită modelului şi actriţei Suki Waterhouse. Vedeta a apelat la un truc inedit pentru a-şi menţine podoaba capilară cât se poate de atrăgătoare.

Suki s-a spălat pe cap cu suc pentru că nu-şi dorea ca buclele ei să pară extrem de curate şi de îngrijite. De fapt, voia un look mai sălbatic, dezordonat, sexy şi a obţinut exact ceea ce şi-a dorit folosind cola. După ce şi-a pus cola pe plete, modelul a făcut cunoscut trucul său, care i-a oferit exact textura pe care şi-o dorea şi un volum evident părului ei, după cum a declarat Waterhouse în Us Weekly.

După experienţa îmbucurătoare pe care a avut-o Suki, au existat şi alte doritoare de un aspect aparent neîngrijit al părului. Iar rezultatele obţinute de acestea sunt la fel de bune! Ce ai de făcut dacă-şi doreşti şi tu să te speli pe cap cu cola?

Coca-Cola are în componenţă acid fosforic, sifon, zahăr, cofeină şi alte arome, iar acidul fosforic are un pH foarte scăzut, lucru care va face ca şuviţele tale să nu se usuce rapid. În schimb, va face ca părul tău să arate mai zvelt şi mai definit ca niciodată. Mai mult, zahărul din componenţă dă senzaţia unui păr mai voluminos pentru simplul motiv că se depune pe firele de păr.

Dacă crezi că părul va deveni lipicios şi rigid în urma clătirii lui cu un asemenea produs unic, te înşeli! Cola îi dă volum, într-adevăr, dar îl face, în acelaşi timp, moale, lucios şi neted. Surprinzător, nu-i aşa? În plus, nu miroase ciudat după ce părul tău se usucă, îţi garantăm!

Tot ce trebuie să faci este să iei 1-2 sticle de coca-cola, în funcţie de lungimea podoabei tale capitare, şi să ţi le torni pe păr. Ai grijă să torni peste tot, pentru a obţine un rezultat uniform, da? Stai cu produsul pe şuviţe timp de 5-10 minute, apoi clăteşte tot părul bine. La fel de bine poţi adăuga puţin şampon, cu care să-ţi speli părul, e alegerea ta dacă îl clăteşti doar cu apă sau îl şi şamponezi. Mirosul de suc va dispărea imediat ce părul se va usca.  

Indiferent că ai folosit sau nu şampon, clăteşte-ţi părul timp de 3-5 minute, ca să nu mai rămână deloc cola pe şuviţele tale. Evită să foloseşti balsam de păr sau măşti atunci când te speli pe cap cu cola. La final, ia un prosop cu care să-ţi ştergi părul, apoi lasă-l să se usuce singur. Dacă te grăbeşti, foloseşte un uscător de păr, dar doar cu aer rece, nu cald. Piaptănă-te cu o perie cu dinţi rari şi gata, coafura ta este minunată, iar tu arăţi de parcă de-abia ai ieşit din salonul de coafat!

Foto - Shutterstock

Mai multe