Tendinţe în machiaj pentru această toamnă

27 noiembrie 2012   Viață de vedetă

În acest an, machiajul de toamnă este inspirat de natură şi accentuează trăsăturile naturale ale tenului. Se pune mare preţ pe imaginaţie, fantezia culorilor fiind reliefată de nuanţe desăvârşite de maro subtil, piersică, bej sau auriu.

De ce aceste alegeri? Ei bine,mai ales în sezonul rece,look-ul mat creează senzaţia limitării producţiei de sebum a pielii,ieşind în evidenţă prin accente calde şi strălucitoare.

Pe lângă culoarea deschisă a bazei de machiaj,fardul de obraz în culori calde şi pastelate accentuează pomeţii şi dă un aer aparte machiajului. Încearcă un blush trandafiriu care să „îndulcească” liniile aspre ale feţei.

Vrei să mergi la o petrecere şi ai nevoie de un machiaj glamorous care să completeze o ţinută de seară? Încearcă efectul de „ochi de pisică”! Asta înseamnă ca,pe lângă smokey eyes,să-ţi alungeşti pleoapele cu ajutorul unui tuş de ochi. În acest fel,ochii ies mult mai tare în evidenţă şi accentul cade pe paleta uniformă de combinaţii.  

Dacă eşti indecisă în privinţa culorilor,în funcţie de ţinută şi de nuanţa ochilor,poţi alege violetul,burgundia şi paleta diversificată a nuanţelor maronii. Asortează fardurile şi combină-le astfel încât să ai pleoape multicolore.

Spre final,nu uita de buze. Senzuale şi în ton cu machiajul,rujurile închise,roşu şi burgundia,sau variantele roz pal ori nude sunt pata de culoare ce oferă o prospeţime aparte machiajului. Nu uita să aplici şi un gloss care să dea un plus de strălucire.

Mai multe