Teo Trandafir: 5 lucruri pentru care îi este recunoscătoare destinului

21 octombrie 2013   Viață de vedetă

Sunt recunoscătoare pentru că am avut libertatea de-a înţelege că adopţia este un lucru minunat pentru mine.

O femeie care nu poate face copii poate să se împlinească şi în felul ăsta,dacă îşi doreşte cu adevărat şi lasă la o parte toate opiniile celorlalţi. Am trecut peste lucrurile care mi s-au spus,peste toate piedicile,  peste birocraţie... Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut tăria asta.

Sunt datoare cu laude pentru copilul în sine,este minunat! Este o plăcere să te duci la Maya,s-o cunoşti,să stai de vorbă cu ea. Toată lumea trage de acest copil,toată lumea vrea s-o întrebe câte ceva şi să fie în preajma ei.

Mulţumesc destinului pentru discuţiile cu fiica mea,sunt extraordinare. De exemplu:aseară am citit împreună „Scrisoarea a III-a“ şi am ajuns la versurile:„Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!“ Şi a venit întrebarea ei:„Cum putea Eminescu să ajungă la concluzia că toţi oamenii sunt la fel? Eu nu sunt aşa!“. I-am spus să se educe astfel încât să nu merite toate jignirile acestea.

Cel de-al patrulea lucru pentru care sunt recunoscătoare este acela că am avut o familie minunată. Disfuncţională,dar minunată. Familiile minunate sunt „defecte“. Dacă n-ai un unchi „dement“,dacă n-ai tensiuni din care să înveţi,trăieşti cumva liniar...

Alt motiv pentru care sunt recunoscătoare este acela că Dumnezeu mi-a dat dispreţul faţă de mediocritate. Lucrurile proaste cap-coadă sunt minunate în felul lor,cele mediocre,care nu-ţi trezesc ceva,sunt îngrozitoare!

Teo te binedispune în fiecare după-amiază,de luni până vineri,în cadrul emisiunii „Teo-show“,de pe Kanal D.

Mai multe