Topul celor mai frumoase mămici de la Hollywood

15 iulie 2016   Viață de vedetă

În ciuda faptului că sunt mămici şi au o viaţă agitată, aceste celebrităţi încă reuşesc să arate incredibil. Sunt cele mai frumoase mămici de la Hollywood, care îşi dedică puţinul timp pe care-l au familiei şi antrenamentelor zilnice, care le ajută să arate impecabil de fiecare dată.

Iată care sunt cele mai frumoase mămici de la HollywoodBlake Lively

De pe această listă nu trebuia să lipsească actriţa Blake Livery,care este una dintre cele mai frumoase mămici. Nu numai că a arătat superb cât timp a fost însărcinată,ci îţi taie răsuflarea ca mamă.

Shakira

Shakira este o mamă superbă care are atât de multă grijă de băieţii ei mici. În plus,pozele adorabile postate de cântăreaţăpe reţelele sociale arată cât este de fericită.

Kourtney Kardashian

Este de necontestat faptul că Kourtney Kardashian îşi iubeşte copiii. Pe lângă faptul că arată întotdeauna bine,atunci când nu este la evenimente,este acasă şi se joacă cu copiii ei.

Halle Berry

Halle Berry este atât de frumoasă şi naturală,cu pielea ei impecabilă,zâmbetulradiant,şi nici nu îşi arată vârsta. Este una dintre cele mai frumoase mămici de la Hollywood.

Victoria Beckham

Nu ştim cine e mai norocos,David Beckham sau Victoria Beckham. Ei au fost un cuplu literalmente creat în ceruri. Victoria,în ciuda faptului că este mama a patru copii,femeie de afaceri,designer de modă,model şi cântăreaţă,mereu reuşeşte să arate perfect.

Jessica Alba

Din pozele postate pe reţelele sociale,vei descoperi că ea nu este singurul membru al familiei care este imaginea perfectă. Cele două fiice ştiu deja cum să lucreze cu aparatul de fotografiat.

Megan Fox

Aşa cum era de aşteptat,copiii actriţei Megan Fox sunt frumoşi. Suntem convinşi că fiul ei de 2 ani,Bodhi,îi calcă pe urme şi este la fel de frumos precum ea.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este o mămică foarte frumoasă. Cine ar fi ghicit că actriţa era însărcinată în timpul filmărilor Avengers 2?

Jenna Dewan-Tatum

Nu există nicio îndoială că actriţa Jenna Dewan-Tatum este incredibil de frumoasă,chiar mai frumoasă acum că aşteaptă cel de-al doilea copil.

Sandra Bullock  

Se pare că Sandra Bullock are acel farmec de mamă încă de la început,iar acum cei doi copii adoptaţi sunt cei cărora le oferă toată dragostea din lume.

Mai multe