Topul coafurilor de primăvară
Poate că şi tu vrei să întâmpini primăvara cu ceva nou. De ce n-ai începe schimbându-ţi şi pieptănătura cu una în tendinţe? Iată sugestiile noastre.
Pe aceeaşi temă:
Vreau o tunsoare pentru părul meu
Lung,cât mai natural
În cazul în care ai părul lung şi nu vrei să-ţi schimbi radical tunsoarea,mizează pe câteva „efecte speciale”. Fie că optezi pentru bucle naturale,pentru un breton şic,fie pentru mai mult volum,important este să-ţi stea bine. Eşti liberă să alegi ce-ţi place,atâta timp cât părul tău este îngrijit şi coafat. Poartă-l cu cărare dreaptă,într-o parte şi uită de cărarea în zig-zag.
Părul scurt,în tendinţePărul scurt şi franjurat reprezintă una dintre coafurile de top ale acestui an. Fie că optezi pentru un breton mai lung,inegal şi filat,fie că alegi un breton scurt şi drept,tunsorile băieţeşti sunt în vogă în acest sezon,fiind în acelaşi timp şi foarte practice şi uşor de întreţinut.
Onduleuri romantice
Coafurile anilor ‘40 vor continua să inspire stilul tunsorilor în 2010. La fel ca şi anul trecut,părul de lungime medie (până la umeri sau puţin sub),tuns în scări şi cu bucle lejere rămâne la mare căutare. Sfat:Poartă părul cu cărare pe o parte,nu pe mijloc.
Diferite forme de bob
Dacă eşti adepta părului mai lung sau ai un stil mai elegant,încearcă bobul de diferite lungimi. Este o tunsoare cu stil,care avantajează mai multe tipuri de feţe şi cu care nu vei da greş,indiferent de ocazie. În plus,există o multitudine de forme de bob pe care le poţi încerca.
Culori în vogă
Miere,caramel,ciocolată cu lapte... Nu este vorba despre delicii culinare,ci despre nuanţe de păr. Acum se poartă culorile cât mai naturale,în nuanţe calde. Dacă-ţi place blondul,alege o culoare dulce,auriu sau caramel.
Ai părul blond natural? Încearcă un şaten deschis,care să-ţi dea strălucire şi personalitate. Pentru părul brunet,alegerea ideală este un ciocolatiu închis,iar pentru roşcate,arămiul deschis.
Miere
Blondul în nuanţe de miere sau spre auriu dă figurii o tentă caldă
Caramel
Pentru un aspect proaspăt şi la modă încearcă un şaten deschis,spre caramel