Tori Spelling şi-a vopsit părul pubian violet: „Am lăsat vopseaua prea mult...”

25 august 2021   Viață de vedetă

Invitată la emisiunea Messyness de pe MTV, pe 23 august, vedeta serialului Beverly Hills, 90210 a povestit despre accidentul pe care l-a avut atunci când s-a vopsit singură acasă şi a lăsat vopseaua prea mult timp să acţioneze.

Pe fiica regretatului producător hollywoodian Aaron Spelling o cunoaştem cu toţii din serialul „Beverly Hills, 90210”, difuzat şi-n România, şi i-am urmărit cu mare interes stilul de viaţă privilegiat de-a lungul anilor. Iar, printre extravaganţele bifate, putem număra şi experienţa avută cu o „coafură” pubiană deloc obişnuită.

Întrebată de gazda emisiunii MTV dacă s-a tuns vreodată singură – cum mulţi au început să facă în pandemie – actriţa de 48 de ani a negat categoric acest lucru, însă a făcut o mărturisire care a captat atenţia tuturor celor care urmăreau show-ul TV. „Nu mi-am tuns niciodată singură părul, însă mi l-am vopsit singură acasă...”, a dezvăluit vedeta. Cu ce rezultat însă?...

„O să spuneţi că sunt obsedată de... părţile mele intime”, a început Tori să povestească uşor stânjenită despre momentul în care şi-a vopsit părul publian. „Voiam să fac ceva inedit, aşa că mi-am propus să-mi asortez pletele platinate cu părul meu din prin alte părţi ale corpului...”, a continuat Spelling.

„Ţi-ai decolorat vaginul?”, a întrebat şocată gazda emisiunii.

Actriţa a recunoscut că exact asta făcuse, doar că întreaga operaţiune a avut un rezultat neaşteptat. „Nu m-am priceput. Am lăsat vopseaua prea mult timp şi a ieşit violet, nu blond. Nu-mi venea să cred! M-am băgat sub duş, cu speranţa să se mai ia vopseaua, dar degeaba!...”, a adăugat dezamăgită vedeta hollywoodiană.

Actriţa nu s-a ascuns niciodată de fanii ei, a spus adevărul de fiecare dată, chiar şi-n momentele deloc favorabile ei, când a fost criticată aspru de opinia publică. „Un lucru pe care cu greu pot să-l uit şi care mi s-a reproşat mult timp a fost cel legat de operaţiile estetice pe care le-aş fi făcut”, a declarat Tori în trecut, pentru revista People.

„Tot ceea ce mi-am retuşat la fizicul meu au fost nasul şi sânii, nimic altceva. În schimb, tot citesc despre tot felul de alte proceduri chirurgicale estetice pe care le-aş fi făcut. Oamenii comentează despre acest subiect de când aveam 17 ani. Ştiu că îmi spunea şi tata să nu-mi fac griji, pentru că o să dispară interesul oamenilor în astfel de subiect cât de curând. Însă s-a menţinut pe durara întregii mele cariere”, a declarat Spelling.

Însă tot ea a ţinut să precizeze că nu s-a lăsat niciodată doborâtă de critici, indiferent cât de nemiloşi au fost oamenii cu ea de-a lungul timpului sau care au fost momentele penibile sau deloc flatante în care s-a aflat câteodată în văzul tuturor. „E amuzant să-ţi asumi toate aceste momente!”, a conchis ea.

Foto - Shutterstock

Mai multe