Tunsori care te întineresc cu 10 ani

19 august 2015   Viață de vedetă

Dacă vrei o schimbare de look care să te întinerească, te poţi baza pe cele patru propuneri ale stiliştilor de top. Astfel, vei şterge imediat de pe chipul tău până la zece ani.

1.     Tunsoare în scări lejere

După o anumită vârstă părul tinde să se subţieze. O tunsoare în scări mari,lejere,va adăuga volum la rădăcina firelor de păr. Cel mai bine este să tai părul până după umăr,fără a-l scurta prea mult,faţă de lungimea lui iniţială. Pentru un look tineresc,scurtează mai mult suviţele de părdin faţă,până în dreptul maxilarului. De asemenea,câteva şuviţe de păr mai scurte în dreptul ochilor vor pune irişii în evidenţă.

2.     Coafura shag-tunsoare filată,în scări

După 40 de ani,firele de păr alb nu mai sunt chiar atât de rare,dar asta nu este în mod automat un lucru rău. Deşi grizonante,firele de părsunt mai puternice şi mai groase,aşa că o coafură shag se va aşeza minunat. Tunsoare filată adaugă volum coafurii încă de la rădăcină şi face părul să pară mai des.  Cel mai bine este ca podoaba capilară să fie lăsată să se usuce natural,aşa că este de ajuns doar să absorbi apa cu un prosop uscat,apoi să pieptăni părul cu degetele cu o loţiune de netezire,pentru ca firele să rămână drepte.

Un breton te poate ajuta să tai şi mai mulţi ani de pe chip.

3.     Bob lung

Părul tău devine mai fragil după 40 de ani şi o scădere a cheratinei face pleata mai puţin elastică,astfel încât se va rupe mai repede atunci când o pieptăni sau când eşti stresată. Bobul lung creează impresia de păr sănătos,elastic,făcându-te să araţi mai plină de vitalitate,ca la 20 de ani. Tunsoarea este perfectă atunci când vrei să ai părul scurt,dar nu foarte scurt.

4.     Scurt,ciufulit

O pierdere naturală de acizi graşi şi proteine ​​poate dăuna părului,făcându-l mai vulnerabil la schimbări,aşa că lucrurile pe care le-ai făcut întotdeauna (vopsit,coafat) deteriorează firele de păr de la rădăcină. O tunsoare scurtă,neglijentă dă strălucire părului care a fost chimic şi termic atacat ani de zile.

Adaugă mai multă strălucire şi întinereşte aspectul coafurii folosind o ceară de păr,pe care o întinzi cu ajutorul degetelor.

Foto credite:www.prevention.com

Mai multe