Unde a avut loc ultima întâlnire secretă dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry, înainte ca relaţia lor să fie făcută publică

23 noiembrie 2021   Viață de vedetă

A fost dragoste la prima vedere între Meghan Markle şi Prinţul Harry, iar de când s-a aflat de relaţia lor, orice detaliu al idilei a fost în centrul atenţiei publice. Tocmai din acest motiv, la început, Meghan şi Harry s-au oferit de ochii curioşilor, iar întâlnirile lor se desfăşurau în locuri secrete.

Din copilărie, viaţa Prinţului Harry a fost pusă pe tapet, zeci de paparazzi fiind pe urmele lui şi pe urmele familiei regale britanice, în dorinţa de a obţine cât mai multe exclusivităţi. Astfel, în momentul în care a cunoscut-o pe Meghan Markle, Harry şi-a dorit ca relaţia lor să fie ţinută secret, pentru a se bucura cât mai mult de libertatea şi de normalitatea pe care această relaţie i-o poate oferi.

Într-un interviu acordat jurnalistei Ellen DeGeneres, Meghan a spus cum s-a desfăşurat ultima întâlnire dintre ea şi Harry, înainte ca relaţia lor să fie făcută publică. Ce a povestit soţia lui Harry? 

Potrivit fostei actriţe, ultima lor întâlnire „pe ascuns‟ a avut loc cu ocazia unei petreceri de Halloween, în cadrul căreia a participat şi verişoara lui Harry, Prinţesa Eugenie: „Harry a venit să mă vadă în Toronto, alături de prietenii noştri şi verişoara lui, Prinţesa Eugenie şi de, acum soţul ei, Jack Brooksbank. Noi patru ne-am îmbrăcat în costume de Halloween pentru a ne distra, doar o noapte, în oraş, înainte de a ieşi în public ca un cuplu. Nimeni de la petrecere nu ştia cine suntem‟, a spus Meghan, încântată să îşi aducă aminte de acele momente speciale.

Ştirea despre relaţia lor a apărut pe 31 octombrie 2016, în ziua de Halloween, iar Meghan Markle a specificat că, deşi „secretul‟ lor a fost aflat, ultima lor întâlnire „pe ascuns‟ a fost distractivă: „Tema petrecerii a fost post-apocalipsă, aşa că am avut cu toţii costume bizare şi am putut să petrecem această ultimă seară într-un mod foarte distractiv‟, a spus fosta vedetă Suits.

Cum s-au distrat anul acesta, de Halloween, Harry şi Meghan?

Spre deosebire de 2016, când cei doi s-au distrat în oraş, alături de prieteni, în acest an, pentru Harry şi Meghan, petrecerea de Halloween a arătat diferit. Cei doi au stat acasă, alături de cei doi copii, Archie şi Lilibet, şi au urmărit programele TV: „Eram acasă şi v-am urmărit, ceea ce a fost grozav‟, a specificat Meghan.

De asemenea, ea a spus că şi-a dorit să facă o mică petrecere pentru copii, dar ei nu au fost prea încântaţi: „Noi am vrut să facem ceva distractiv pentru copii, dar pur şi simplu, nu le-a plăcut deloc. Archie a fost un dinozaur timp de cinci minute sau poate nici măcar cinci minute, iar Lili, un mic sconcs‟, a povestit fosta actriţă, amuzată de situaţie. 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe