Viaţa la Hollywood... după moarte

25 septembrie 2012   Viață de vedetă

Au tot ce şi-ar putea dori într-o viaţă de om, aşa că nu le putem atribui alte interese mărturisirilor lor fără menajamente decât dorinţa de a le comunica celor din jur cum e să fii la un pas de a trece în nefiinţă. Şi să te întorci apoi, mai bun, mai fericit, mai bogat şi mai liniştit. Ca-n filme, cu alte cuvinte!

Jane Seymour a făcut alergie la penicilină

Actriţa cunoscută publicului român din serialul „Dr. Quinn” a făcut o pneumonie severă când avea 36 de ani şi,ca tratament,i s-au prescris injecţii cu penicilină. Doar că nimeni nu ştia până atunci că Jane e alergică la acest antibiotic.

Aşa a ajuns ea să trăiască o experienţă la graniţa dintre viaţă şi moarte:„Îmi aduc aminte că pluteam deasupra propriului corp şi că îi vedeam pe medici,dintr-un colţ al camerei,cum mă împungeau cu tot felul de ace. Nu-mi trecea prin minte niciun gând despre Premii Emmy sau altceva,îl rugam pe Dumnezeu să mă aducă înapoi. Şi-aşa am şi revenit printre cei vii,cu rugăminţi să fiu ţinută în viaţă!”. Convingătoare fire Jane a noastră!

Sharon Stone,lovită de... lumină

Starul din „Basic Instinct” a suferit,acum câţiva ani,o hemoragie cerebrală,prilej cu care a simţit şi ea,pe propria piele,cum e să treci de partea cealaltă a existenţei. Povestind despre experienţa ei într-un interviu TV,Sharon spune că totul a debutat cu o lovitură puternică în moalele capului. Apoi un vârtej imens de lumină i s-a arătat deasupra capului,cuprinzând-o şi purtând-o ca pe un nor. Şi-a văzut şi o parte din prietenii trecuţi în nefiinţă,după care,la un semn,vârtejul a „scuipat-o” afară. Cum descrie vedeta acest episod? „A fost o adevărată călătorie”!

Donald Sutherland,aproape răpus de meningită

Unul dintre veteranii actoriei,Donald chiar a ajuns în moarte clinică în 1979,când era la un pas să piardă lupta cu meningita. Preţ de câteva minute,starul american spune că s-a simţit ca şi cum ar fi străbătut un tunel,într-o altă emisferă şi înconjurat de lumină albăstruie,deşi având sentimentul că nu a lăsat foarte departe patul de spital. Apoi,dintr-odată,şi-a venit în simţiri.

Larry Hagman,drogat pe masa de operaţie?!

Protagonistul serialului „Dallas” era cunoscut,până acum nişte ani,drept un băutor de profesie,perioada de dezmăţ alcoolicesc ducându-l la ciroză şi la un transplant de ficat. În timpul operaţiei,cel rămas în istorie drept JR Ewing spune că a ajuns la hotarul dintre lumi,o senzaţie pe care o compară cu administrarea drogului LSD,de care acesta a fost dependent ani de-a rândul.

„M-a cuprins o lumină albă,caldă,şi mă simţeam bine. Nu-mi doream să mă întorc,dar o voce mi-a spus că nu mi-a venit vremea.”Poate pentru că trebuia să filmeze continuarea serialului „Dallas”...

Ozzy Osbourne a înviat de două ori

Numai rockerului cam împiedicat i se putea întâmpla una ca asta:după ce-a dat cu bicicleta peste o groapă acoperită cu frunze,Ozzy a fost catapultat pe un deal,unde bicicleta a nimerit peste el,iar coarnele ghidonului i-au intrat în piept. Noroc cu garda lui de corp,Sam,care i-a făcut respiraţie artificială,salvându-l de două ori din mrejele morţii. „Când m-am întors,m-am simţit ca după o comă profundă. Dar îmi aduc aminte că plutisem înainte. Numai că n-am dat peste niciun sfânt şi peste niciun moş cu barbă albă”.

Elvis Presley n-a murit!

Mulţi dintre fanii lui susţin şi astăzi că Regele Rock’n’Roll trăieşte pe undeva,departe de ochii lumii. Şi au dreptate,căci,cel puţin în emisfera de dincolo,cântăreţul american e vedeta care li se arată cel mai mult şi mai des persoanelor care experimentează episoade de moarte clinică.

Mai multe