VIDEO Adele, în lacrimi când şi-a revăzut profesoara din copilărie. “Mi-aţi schimbat viaţa!”

25 noiembrie 2021   Viață de vedetă

Concertele pe care le susţine Adele sunt întotdeauna pline de emoţie şi sentimente înălţătoare, însă mai puţin obişnuit e ca talentata cântăreaţă să fie cea în lacrimi pe scenă. Se pare că asemenea moment a fost posibil când o fostă profesoară de-ale ei, din copilărie, a participat la unul dintre spectacolele ei şi apoi a urcat pe scenă alături de Adele.

Întâlnirea cântăreţei britanice cu fosta ei profesoară s-a petrecut la concetul An Audience With Adele, difuzat de ITV. Adele a fost întrebată de Emma Thompson dacă a existat cineva în viaţa ei care a sprijinit-o la nevoie, care a inspirat-o şi a protejat-o de toate nebuniile care pot apărea în viaţă, la o vârstă fragedă.

"Da, am avut o profesoară în Chestnut Grove cu care făceam engleza", a răspuns vedeta de 33 de ani, adăugând următoarele: “Se numea Doamna McDonald”. “Aţi păstrat legătura?”, a continuat să o întrebe actriţa britanică, la care cântăreaţa a spus că n-a mai văzut-o de la 12 ani, după care a început s-o laude: “Era atât de tare! Purta tot felul de brăţări aurii… Ne-a făcut să ne pese de materie pentru simplul fapt că ei îi păsa de noi. Era atât de plăcută, încât de-abia aştam orele de engleză!”, a declarat vedeta conform celor relatate de People.

“Da, pentru că se întâmplă ceva ciudat aici…”, a adăugat Thompson, după care Adele a început să intre la idei şi să se uite spre public de parcă se aştepta să se ridice cineva cunoscut din sală. “E aici? E Doamna McDonald aici?” Iar doamna McDonald s-a ridicat de pe scaunul ei şi a început să meargă spre scenă, spre uimirea totală a lui Adele, care a început să lăcrimeze de emoţie.

Fosta elevă şi fosta profesoară s-au îmbrăţişat, s-au complimentat una pe alta, iar Adele a ţinut să afle mai multe despre viaţa dascălului ei din copilărie şi să-i spună că mai are încă toate cărţile din şcoală. “Mi-aţi schimbat cu adevărat viaţa! Mai am încă toate cărţile de pe vremea când eraţi profesoara mea, ştiaţi asta?”, după care doamna McDonald a ţinut să precizeze: “Doamne Dumnezeule, sunt atât de mândră de tine!”

Adele le-a spus celor prezenţi să o aplaude pe fosta ei profesoară, apoi şi-a continuat spectacolul în uralele tuturor. După ce concertul a fost difuzat, cântăreaţa a postat despre momentul special care s-a petrecut în acea seară: “Casă, dulce casă! Mi-am dorit dintotdeauna să participa la 'An Audience With…' Era aşa o atmosferă plăcută în sală, a fost un eveniment important! Toată lumea era în vervă şi cu chef de-a se simţi bine! A fost acolo chiar şi profesoara mea, doamna McDonald, a fost raiul pe pământ!”, a scris Adele pe Twitter.

Dacă vrei să vezi întregul moment în care Adele o revede pe profesoara ei de engleză, după 20 de ani, dă click pe linkul de mai jos!

https://bit.ly/2ZkujKs

Foto - Instagram, YouTube

Mai multe