VIDEO Chefi la cuţite, sezon nou cu cântec. Ce a ajuns să facă Florin Dumitrescu

2 septembrie 2020   Viață de vedetă

Pasiunea lui chef Florin Dumitrescu pentru muzică e deja un lucru bine cunoscut. Juratul de la Chefi la cuţite a cochetat cu scena sub diverse forme sau apariţii, aşa că publicul îi cunoaşte şi abilităţile vocale. Când pasiunea pentru cântat se întâlneşte cu pasiunea pentru gătit se naşte o piesă. Aşa s-a întâmplat în cazul lui.

Chefi la cuţite, cel mai aşteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porţii generoase, de luni până miercuri.

„Într-o dimineaţă, în timp ce eram în duş şi mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Viţa de vie, <<Praf de stele>>. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul şi când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat şi au zis: <<Ce-ar fi să facem toată piesa aşa, să filmăm chiar şi un videoclip?>>.

L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit şi să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică. Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea şi piesa, în fiecare pauză am stat şi am scris versuri. A fost foarte mişto pentru că toată lumea era implicată şi mai venea cu câte o idee.

Versul despre colegii mei, Bontea şi Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aş fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau trei piese, aşa că mi-a venit Cristina în ajutor (soţia sa - n.r.) şi l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audiţiilor am organizat şi un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră şi aşa s-a născut această piesă şi acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la cuţite“, a povestit chef Florin Dumitrecu.

Mai multe