VIDEO Exerciţiile fizice pe care le face fotomodelul Cindy Crawford. Aşa îşi menţine pătrăţelele pe abdomen!

7 martie 2022   Viață de vedetă

Încă din anii ’80, Cindy Crawford reuşeşte să îşi menţină silueta suplă, care a propulsat-o în topul celor mai frumoase fotomodele din lume. Secretul ei? Mult sport, desigur. Dar şi dieta sănătoasă.

În perioada anilor ’80-’90, Cindy Crawford era omniprezentă pe copertele revistelor de modă, în campaniile de modă, dar şi pe podium. Cariera sa a fost înfloritoare, iar în anii 2000 a devenit cel mai bine plătit model. Ulterior, şi-a lărgit zona profesională, activând în diverse afaceri şi în actorie.

În ciuda faptului că au trecut ani de zile de când s-a lansat, continuă să rămână una dintre cele mai frumoase femei din lume. La vârsta de 56 de ani, se bucură de o siluetă de invidiat, pentru care munceşte din greu.

Citeşte şi: Traumele din copilăria şi adolescenţa fotomodelului Cindy Crawford. Ce experienţe de viaţă au marcat-o? 

Într-un videoclip postat pe pagina de Instagram, vedeta a dezvăluit care este antrenamentul său preferat. Acest tip de antrenament o ajută să îşi menţină pătrăţelele pe abdomen: „Puţină motivaţie, într-o zi de luni. Împreună cu antrenorul meu, am pus cap la cap această mică rutină‟ , a scris ea. Iată care sunt exerciţiile pe care fotomodelul le face, (3 serii, a câte 20-30-40 de repetări)!

Citeşte şi: Motivul pentru care Cindy Crawford este geloasă pe fiica sa şi ce părere are adolescenta despre mama ei

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

Acest antrenament nu este singurul care o ajută pe Crawford să fie în formă. În rutina sa, ea încorporează antrenamentele de tip cardio. Unul dintre exerciţiile sale preferate este joggingul, pe scări.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)

Dieta, un factor important din stilul său de viaţă 

De asemenea, pentru a fi în formă, ea consumă alimente sănătoase şi hrănitoare. Îşi începe ziua cu un smoothie, care conţine: o cană cu lapte de migdale, un sfert de banană, o ceaşcă cu spanac proaspăt, 10 frunze de mentă, o lingură cu pudră proteică şi cacao. La prânz, fotomodelul consumă salată, uneori cu pui, alteori cu o altă sursă de proteină. La cină, obişnuieşte să mănânce sushi sau paste cu chiftele de curcan sau, pur şi simplu, o salată.

Sursă foto: Shutterstock, Sursă video: Instagram 

Mai multe