VIDEO Ivan Fedorov, primarul ucrainean răpit de ruşi cu cagulă pe cap. E dat dispărut de şase zile!

16 martie 2022   Viață de vedetă

Ivan Sergeevici Fedorov este un politician de 33 de ani din Ucraina care a devenit primarul oraşului Melitopol în 2020. Acum acesta se află într-o locaţie secretă după ce a fost răpit, în văzul lumii, de către militarii ruşi pentru că a refuzat să coopereze cu inamicul când Melitopol a fost invadat, în urmă cu numai câteva zile.

Imagini cutremurătoare au fost făcute publice de oficialii ucraineni tocmai pentru a vedea dimensiunea răului de care sunt în stare ruşii care au invadat Ucraina. Ivan Fedorov este luat de nişte soldaţi din biroul secret în care se afla şi dus într-un loc doar de ei ştiut, după ce acesta a refuzat să coopereze cu cei care au pus stăpânire pe oraş.

Totuşi ce s-a întâmplat cu acest primar de 33 de ani, care a avut curajul de-a se opune trupelor ruseşti, chiar cu preţul vieţii sale?

Primarul oraşului Melitopol a fost răpit în cursul zilei de vineri, 11 martie, iar autorităţile ucrainene au făcut publică această informaţie pentru a arăta lumii întregi de ce e în stare armata condusă de Vladimir Putin, pe care au acuzat-o de crime de război. Din momentul în care Fedorov a fost luat împotriva voinţei sale, nu s-a mai ştiut nimic despre el.   

Filmuleţul cu răpirea primarului ucrainean a fost făcut public de Kirilo Timoşenko, un angajat din administraţia prezidenţială a lui Volodomir Zelenski, şi-l arată pe Fedorov luat pe sus de nişte soldaţi înarmaţi. După cum ne-a informat parlamentul ucrainean, ruşii i-au pus o pungă pe plastic pe cap primarului ucrainean, pe post de cagulă, atunci când l-au răpit, aşadar nu se poate vedea clar cine este în acele imagini. Însă există dovezi la cel mai înalt nivel că Ivan Fedorov este cel răpit de soldaţii ruşi!

Totuşi filmuleţul a fost publicat de administraţia prezidenţială a Ucrainei, după care a fost preluat de întreaga presă politică internaţională, deci nu există riscul de-a fi trucat. După răpirea lui Ivan de cei 10 militari înarmaţi ai Moscovei, ruşii au instalat o nou primar în oraş, pe Galina Danilcenko, care să răspundă la comenzile venite direct de la Kremlin.

Ipotezele cu privire la starea actuală în care se află Fedorov sunt diverse. Surse politice susţin că primarul ar fi în viaţă şi în prezent, dar că a fost torturat din simplul motiv că nu vrea să “coopereze cu duşmanul”.

Dacă vrei să urmăreşti momentul în care primarul ucrainean Ivan Fedorov a fost răpit de militarii ruşi, dă click pe linkul de mai jos!

https://bit.ly/3I9l1Bn

Foto - Instagram

Video - YouTube

Mai multe