Videoclipul lui Dan Bălan, în stilul James Bond

7 iulie 2011   Viață de vedetă

Cel mai nou videoclip al artistului Dan Bălan, „Freedom”, este gata! Recent, el l-a prezentat şi la Moscova, ocazie cu care mai multe vedete din Rusia au venit să-l felicite.

Filmările pentru videoclipul piesei „Freedom” au avut loc la începutul lunii mai,în sudul Franţei. Potrivit unui comunicat MediaPro Music,artistul a mărturisit că au fost cele mai periculoase filmări din cariera lui.

Dan a condus cu viteză o maşină sport pe serpentinele montane ale Coastei de Azur,a urcat pante abrupte şi a sărit în mare de pe stânci,pentru realizarea unui blockbuster romantic în stilul lui James Bond. El afirmă că a fost la câţiva paşi de moarte:

„Cel mai periculos moment a fost acela în care a trebuit să cânt pe o stâncă abrupt,fără echipament de protecţie. Această scenă se filma din elicopter şi conţinea multe gros-planuri,motiv pentru care n-au putut fi implicaţi cascadori. Asta m-a obligat să fiu chiar eu cel care face «echilibristică» pe o margine de prăpastie”,a declarat artistul pentru MediaPro Music.       

Obişnuit să colaboreze cu cei mai buni regizori  americani,artistul a decis să conlucreze de data aceasta cu regizorul rus Pavel Hudeakov,care realizat clipuri  pentru mai toate starurile din Rusia.

Dan declară că totul  a decurs fără mari dificultăţi şi abateri şi că toţi membrii echipei de filmare,adunaţi din diferite părţi ale lumii,s-au împrietenit,ba chiar s-au distrat de minune pe parcursul  celor două zile de filmare.

„Operatorul nostru a venit tocmai din Los-Angeles,eu din New-York,regizorul Pavel Hudeakov din Moscova,iar de obţinerea locurilor de filmare s-a ocupat o companie franceză. Am format o echipă de profesionişti,ceea ce a stimulat din plin procesul de muncă. Am reuşit să filmăm totul cu o zi înainte de termen şi chiar am avut timp să ne bucurăm de splendoarea oraşului Sait-Tropez”,a adăugat Dan Bălan.

Mai multe