Vrei picioare frumoase? Augmentarea gambelor, una dintre cele mai căutate operaţii estetice

27 iulie 2016   Viață de vedetă

Picioarele reprezintă una dintre principalele arme de seducţie ale unei femei. Încă din anii `60, odată cu apariţia fustei mini, tot mai multe femei au început să acorde picioarelor o atenţie sporită.

Fie că vorbim despre picioarele interminabile ale modelelor de pe podium sau despre gambele perfecte ale vedetelor,trebuie să recunoaştem că acest fapt nu se datorează întotdeauna moştenirii genetice,ci şi chirugiei estetice şi plastice.

Augmentarea gambelor,una dintre cele mai căutate operaţii estetice din ultimii ani

Evoluţia chirurgiei plastice din ultimii ani a introdus o procedură de îmbunătăţire a aspectului şi formei gambelor,atât pentru femei,cât şi pentru bărbaţi,cunoscută ca augmentarea gambelor. Procedura constă în corectarea gambelor prin introducerea implanturilor de silicon ori injectarea cu acid hialuronic sau grăsime proprie. Dacă se doreşte subţierea picioarelor,medicii esteticieni recomandă lipoaspiraţia prin care dispare excesul de grăsime din zona gleznelor,genunchilor şi coapselor.

Intervenţia de augmentare a gambelor e recomandată atât persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească aspectul picioarelor,cât şi în cazul defectelor din naştere sau al accidentelor.

Mai multe