Zach Galifianakis, din “Marea mahmureală”, plăteşte întreţinerea unei femei sărace. O ia cu el şi la premiera filmelor lui!

10 decembrie 2021   Viață de vedetă

Faimosul actor şi comic a întâlnit-o pentru prima dată pe Elizabeth Haist, alintată Mimi, în 1994, când el era un comic aspirant care de-abia aştepta să dea lovitura la Hollywood. Mimi trăia de pe-o zi pe alta pe străzi cu ajutorul bacşişurilor pe care le primea la spălătoria unde se oferise voluntar să lucreze.

Zach, care locuia într-un apartament lângă spălătoria Fox Laundry, frecventa adesea locul în care lucra ea. Dar, după ce-a dat lovitura cu filmul “Marea mahmureală”, actorul s-a mutat în alt cartier şi n-a mai ajuns vreodată la acea spălătorie.

“Probabil că are propria maşină de spălat şi uscat acum…”, specula Haist pentru NY Daily News. Dar, în momentul în care Zach a descoperit că femeia trăia pe străzi şi încerca să se descurce singură de 30 de ani, vedeta a luat o decizie care i-a schimbat femeii viaţa radical.

Galifianakis a luat imediat legătura cu ea şi a ajutat-o să o ia de pe străzi. S-a oferit să-i găsească un apartament şi să achite el întreţinerea şi factura la utilităţi în locul ei. Mai mult, actorul i-a făcut cunoştinţă lui Mimi cu amica lui, Renee Zellweger, care s-a oferit să ajute şi ea cum putea, plătind pentru întreaga mobilă din noua casă a femeii.

Nici măcar acum, când se bucură de un succes enorm, n-a uitat starul hollywoodian de Mimi. Trece pe-acasă la ea ca să ia adesea masa împreună prin Los Angeles, iar Zellweger, care o descrie pe Elizabeth ca fiind o doamnă foarte drăguţă, se asigură, de asemenea, că are tot ce-i trebuie şi-i cumpără mâncare lui Mimi. “Îmi place la nebunie! Am un acoperiş deasupra capului, lucrurile mele, e un adevărat Paradis pentru mine viaţa mea de-acum!”, a declarat Mimi pentru People.

“Încă merg la spălătorie zilnic, ca să mă menţin ocupată, iar oamenii vin la mine să-mi spună că sunt o celebritate acum”, dezvăluie cea care a început să aibă fanii ei pentru care semnează autografe zi de zi.

De parcă nu făcuse destule pentru biata femeie, Zach s-a gândit să-i mai facă acesteia o bucurie şi a luat-o la premiera filmului său, “The Campaigne”. “Toţi fanii făceau poze, iar eu le făceam cu mâna, deşi ei habar n-aveau cine sunt”, a declarat Mimi despre prima ei experienţă pe covorul roşu.  

Actorul a început să o ia pe Mimi cu limuzina de-acasă, din faţa apartamentului ei din Santa Monica, şi s-o ducă la tot felul de alte premiere de-ale lui. “Dacă el e în oraş, mă ia el pe mine. Altfel, mă lasă să aduc un prieten. Mă îmbrac frumos şi un prieten mă ajută cu machiajul. E distractiv şi nu mi-am închipui niciodată în viaţa mea să voi ajunge să fac ceea ce fac acum. Limuzina mă aduce acasă apoi”, explică Haist.

Prietenia dintre Zach şi Mimi este o poveste frumosă la Hollywood, care nu poate fi urmărită pe marele ecran, ci admirată în viaţa de zi cu zi!

Foto - Shutterstock

Mai multe