VIDEO Cum a respectat un bărbat distanţarea socială. S-a bucurat de natură, în vârful unui copac, la peste 10 metri înălţime

28 iulie 2020   Ghid de viață

Un bărbat din oraşul Bath, Anglia, a fost văzut stând liniştit în vârful unui copac, la peste 10 metri înălţime, într-un parc. Unul dintre martori l-a filmat, iar videoclipul a ajuns viral pe Internet.

În ultimele luni, am încercat cu toţii să ne adaptăm la „noul normal”, ceea ce înseamnă că nu ne îmbrăţişăm cu cei dragi, purtăm mască şi totodată am învăţat să păstrăm o distanţă sigură în spaţiul public. 

Totuşi unele restricţii au fost luate mult prea în serios. Asta s-a întâmplat şi unui bărbat din Anglia, Marea Britanie. 

Un grup de prieteni se plimba într-un parc când aceştia au văzut cum oamenii erau dispuşi să facă orice în încercarea de a se distanţa social.

Dai Barrow şi colegii lui s-au uitat pentru o clipă în sus şi au observat o persoană cocoţată în vârful unui copac masiv, având doar o ramură subţire pentru a se sprijini cu spatele. Acesta a estimat că înălţimea ar fi undeva la 15-18 metri, scrie Unilad.co.uk

Barrow a împărtăşit întâmplarea cu prietenii virtuali, postând pe contul său de socializare un videoclip. Acesta a observat, cu ajutorul unui binoclu, cum bărbatul din vârful copacului se bucura chiar de un picnic la înălţime. Asta dacă nu l-ar fi înşelat vederea. 

La câteva zile după descoperirea neobişnuită, plimbăreţilor din parc încă nu le venea să creadă ceea ce au văzut. 

“Nu puteam spune cu adevărat ce făcea. A continuat să mişte ceva în faţa lui, poate să bea ori să se uite cu binoclul. Habar n-am cum s-a căţărat acolo. Nimeni dintre noi nu l-a văzut ridicându-se acolo şi nu l-am aşteptat să-l vedem coborând”, a povestit Dai Borrow. 

FOTO Shutterstock.com 

Mai multe