VIDEO Inna a recunoscut! Câte operaţii estetice are artista în realitate

5 noiembrie 2020   Ghid de viață

Cântăreaţa Inna (34 ani) a apărut într-un nou vlog pe canalul ei de YouTube. Timp de trei săptămâni, frumoasa brunetă va locui într-o casă alături de prietenii ei, printre care şi producători muzicali. În tot acest timp, cântăreaţa va compune piese şi va povesti întreaga experienţă în diverse videoclipuri.

Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său din buletin, a devenit una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, dar şi pe plan internaţional. A spart topurile cu piesa Hot, de la începutul carierei sale, apoi a creat multe alte hit-uri care au avut milioane de vizualizări pe YouTube. Într-un vlog recent, artista a abordat subiectul operaţiilor estetice. Şi-a revăzut fotografiile mai vechi, alese de prietenii ei, şi le-a comentat.

„Înainte să aflaţi câte operaţii estetice are Inna, prietenii mei mi-au pregătit nişte poze la care eu trebuie să reacţionez”, explică artista. 

„Când m-am îmbrăcat şi m-am pregătit de evenimentul ăsta, eu mi-am adăugat genele, eu mi-am pus cercelul ăla din diamant de plastic”, povesteşte bruneta.

Cântăreţei i se pare, totuşi, nedrept faptul că a apărut în topul celor cinci vedete de la noi care au operaţii estetice şi sunt de nerecunoscut. 

FOTO Instagram / Youtube

Mai multe