Când se dă drumul la căldură în Bucureşti! Frigul continuă să ne dea bătăi de cap

7 octombrie 2019   Lifestyle

Toamna îşi intră în drepturi încet, dar sigur, iar temperaturile scăzute din ultimele zile nu le va aduce căldură bucureştenilor, întrucât RADET Bucureşti a anunţat care sunt condiţiile pentru a începe să furnizeze agent termic.

Astfel, potrivit Mediafax, RADET Bucureşti va începe să furnizeze agent termic doar atunci când  temperatura medie zilnică între orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mică.

", anunţă RADET Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Spitalele, şcolile, grădiniţele, căminele de bătrâni şi alte instituţii ale statului pot beneficia de căldură, însă nmai dacă vor solicita acest lucru în scris. 

RADET a început încă din data de 23 septembrie 2019, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru noul sezon de încălzire 2019 - 2020.

Vremea se va menţine şi în Capitală deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime de 13-15 grade Celsius şi cu intervale de ploaie slabă mai ales duminică, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie, într-o prognoză specială pentru Bucureşti.

Până marţi dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece în Bucureşti pentru această perioadă din an.

Meteorologii avertizează că temperaturile maxime nu vor depăşi 13-15 grade Celsius, iar minimele vor fi de 4-6 grade Celsius.

Mai multe