10 imagini care arată că bucătăriile albe nu sunt plictisitoare

5 octombrie 2016   Casă și Grădină

Dacă ai de gând să renunţi la mobila veche din bucătărie dar nu ştii ce culoare să alegi pentru cea nouă, iată 10 imagini care arată că bucătăriile albe nu sunt plictisitoare.

Da,mobilierul alb este o opţiune atunci când te confrunţi cu spaţii mici. Iar dacă bucătăria e mică,atunci albul te ajută să dai impresia de spaţiu într-un loc în care de obicei familiile îşi petrec cea mai mare parte a timpului.

Nu trebuie să îţi fie frică de alb şi să te gândeşti că vei avea doar de curăţat. Cercetătorii spun că e nevoie de 21 de zile pentru a-ţi forma un obicei. Aşa că poţi foarte bine să cureţi mobila de bucătărie cel puţin odată pe săptămână şi nu vei avea probleme.

Iar dacă albul ţi se pare că aduce mai mult a spital,iată 10 imaginii care arată că bucătăriile albe nu sunt plictisitoare.

Vei avea o bucătărie veselă dacă pe lângă albul dulapurilor adaugi pete de culoare. Spre exemplu,poţi alege o perdea cu două nuanţe care domină,lustre portocalii şi scaune tapiţate cu albastru. Bineînţeles că şi bolurile şi farfuriile colorate aduc un plus de vitalitate,precum în imaginea de mai jos.

Mai multe