15 super idei pentru casa ta

13 februarie 2013   Casă și Grădină

Cum detaliile sunt cele care creează stilul unei case, la fel decoraţiunile mici şi materialele textile fac dintr-o locuinţă un spaţiu primitor şi cald, mai ales în anotimpul rece, când ai cea mai mare nevoie de mai mult răsfăţ. Ţi le poţi permite fără mari eforturi financiare. Vezi propunerile noastre!

Să vină căldura!

Prosoape pufoase,pături şi cuverturi – iată ce îţi garantează o atmosferă caldă la propriu şi la figurat în casa ta!

Te invită să te pregăteşti pentru o seară plăcută şi confortabilă şi să te bucuri de căldura căminului tău,fie că te joci cu copiii,fie că vrei să citeşti puţin înainte de culcare.

Prosop (40x55 cm),Dedeman,4,29 lei

Pătură Irma (lână),Ikea,12,99 lei

Acasă,un paradis înmiresmat

Un alt mod de a aduce în locuinţă căldura şi parfumul care-ţi amintesc de îndepărtata vară sunt lumânările decorative. Parfumurile şi culorile lor,alături de lumina romantică pe care o aduc în dormitor schimbă în totalitate o seară în care te întorci acasă învinsă de gerul de afară şi de atmosfera mohorâtă tipică sezonului invernal. Suporturile de lumânări n-ar trebui să lipsească nici ele dintre „ingredientele” unor seri plăcute de iarnă. Ele îţi oferă nu doar siguranţă,ci şi o atmosferă liniştitoare,întrucât filtrează lumina.

Lumânare cu aromă de portocală,bam boo,4,99 lei

Lumânare stâlp (parfum de căpşune,măr),Dedemen,5,13 lei

Lumânare decorativă,Dedeman,7,51 lei

Suport de lumânare,Ikea,1,99 lei

Suport lumânare Skurar,Ikea,8,99 lei

Surprize moi în dormitor

Adu în dormitor câteva perne colorate şi moi! Cu cât sunt mai pufoase,cu atât te vei simţi mai confortabil,pentru că le vei plia mai uşor,potrivindu-le nevoilor tale. Au un singur neajuns:îţi faci dimineţile mai grele,pentru că n-ai mai vrea să cobori din pat.

Pernă decorativă Faminig Hjarta,Ikea,29,99 lei

Pernă Irma,Ikea,4,99 lei

Pernă termică,Thegift.ro,23 lei

Stai comod?

Pernele pentru scaune,covoarele,feţele de pernă din materiale groase,cum sunt catifeaua,pluşul sau blana,în culori tari,fac din casa ta un loc primitor şi confortabil iarna. Pune trei sau patru perne pe canapea,pe scaune,pe pat sau pe fotoliu,pentru a le avea la îndemână şi afundă-ţi picioarele într-un covor cu fir lung,când te aşezi la un film de seară la televizor!

Pernă pentru scaun Malinda,Ikea,19,99 lei

Pernă pentru scaun Nedda (pluş),Ikea,2,99 lei

Covor Hampen (80x80 cm,7 culori),Ikea,39,99 lei

Mai multe