5 tunici pentru orice siluetă

24 martie 2011   Casă și Grădină

Pentru zilele călduroase de vară, alege tunicile, care sunt foarte lejere, răcoroase şi în vogă. Ţie ce model ţi se potriveşte?

Pentru umeri înguşti

Dacă ai braţele subţiri şi umeri înguşti,o tunică cu mânecile evazate ţi se potriveşte perfect. În plus,poţi asorta câteva brăţări subţiri multicolore,care vor da viaţă ţinutei tale.

Pentru un bust mic

Vrei să-ţi pui bustul în valoare? Optează pentru o tunică cu decolteu în V şi mizează pe imprimeul tribal,care este la modă.

Contra "aripioarelor"

Pentru a-ţi masca şoldurile late,poţi alege o tunică stil baby-doll din in. Pe lângă faptul că este foarte feminină,cu o broderie florală discretă,aceasta poate deveni un adevărat punct de atracţie al ţinutei tale.

Pentru siluete lungi

Ai un gât lung şi o siluetă fină? Vara asta se poartă ţinutele albe,din cap până-n picioare. Alege aşadar o tunică albă,cu partea de sus pe elastic şi cu umerii căzuţi,care-ţi va pune în valoare gâtul.

Contra micilor defecte

Şic şi foarte feminină,rochia-tunică este şi multi-funcţională,fiind potrivită pentru orice ocazie. Poate fi purtată indiferent de vârstă sau de siluetă,deoarece maschează micile defecte.

Mai multe