9 locuri din casă unde nu te-ai fi gândit să adaugi culoare

2 mai 2017   Casă și Grădină

Nimic nu înfrumuseţează mai repede o casă decât culorile! Iar cele mai interesante locuri unde ai putea adăuga culoare vor aduce un plus de rafinament.

Dacă te-ai plictisit de aerul tern din casă,iată cum pot rezolva problema. CasoTeca îţi prezintă 9 locuri din casă unde nu te-ai fi gândit să adaugi culoare.

1. Unul dintre locurile unde poţi adăuga un strop de culoare sunt interioarele dulapurilor de bucătărie. Iar dacă ai corpuri cu rafturi,atunci e şi mai bine. Chiar dacă s-ar putea să fii singurul/a care vede culorilor,merită să ai parte de acest mic răsfăţ.2. Ai ţevi sau conducte prin casă pe care nu le poţi masca? Transformă-le într-o piesă de decor cu ajutorul vopselei colorate. Iar dacă tubul de evacuare de la hotă este vizibil,atunci aplică-i un strat de culoare şi nu-l lăsa să-şi strice imaginea în bucătărie. Acest lucru e valabil şi pentru alte locuri similare din casă.3. Marginile ferestrelor şi plinta pot căpăta un aspect senzaţional dacă le vopseşti. Nici nu mai ai nevoie de culoare pe perete!Descoperă care sunt locurile din casă în care ai putea să adaugi culoare pe casoteca.ro

Mai multe