Aranjamente chic pentru casa ta

2 aprilie 2014   Casă și Grădină

Ai vrea să schimbi înfăţişarea unui colţ al casei şi nu ştii cum? Înspiră-te din aceste idei extrem de simplu de pus în practică şi-ţi va fi mai mare dragul să treci pragul camerei!

 Aranjamente cu gust din porţelan 

Cu siguranţă ai prin casă printr-un dulap uitate câteva vase de diferite dimensiuni de porţelan. Este timpul să le scoţi la iveală şi să le aşezi pe o noptieră. Vor deveni punctul de atracţie al camerei. Dacă nu sunt albe,ai grijă ca toate să fie din aceeaşi culoare sau în nuanţe cât mai apropiate.

Vrei un loc special în care să savurezi cafeaua de dimineaţă? Atunci îţi poţi crea un colţ ca în poveşti. Lambriurile din lemn îi vor da un aer rustic,iar dacă vei adăuga şi câteva ghivece de flori,te vei simţi ca pe o terasă în aer liber.

Redecorare în negru şi oranj

Aceste două culori constraste vor da un nou aer încăperii tale şi-i vor schimba cu totul înfăţişarea. Pentru a nu părea totuşi exagerat,ai grijă ca una din culori să fie mai accentuată,în timp ce cealalată să fie complementară. Aşadar,dacă optezi pe negru,poţi pune pe perete un tablou în nuanţe de portocaliu sau câteva pernuţe asortate.

Sursa foto:www.ivillage.com

Citeşte şi:

Aranjamente florale festive

Decoraţiuni inedite din hârtie

Mai multe