Cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă

17 iunie 2016   Casă și Grădină

Auzind cuvintele „tratament Feng Shui pentru casă” pot declanşa reacţii diferite la persoane diferite. Cu toţii am auzit de un milion de ori despre cât de feng shui sunt raţele mandarin, a dragonilor sau clopoţeilor de vânt.

Cu toate acestea,trebuie să ştii că sunt o multitudine de obiecte pe care le poţi folosi într-o cură Feng Shui. CasoTeca îţi prezintă cele mai bune tratamente Feng Shui pentru casă.

Există trei categorii de tratamente Feng Shui:

Un simbol care a fost folosit de mii şi mii de ani în Feng Shui,precum broasca,Buddha Vesel sau perechea Dragon şi Pasărea Phoenix

Un simbol care este utilizat în aplicaţiile moderne ale Feng Shui în mare parte datorită faptului că este o exprimare a unui dintre cele cinci elemente Feng Shui. Un rând de vase de metal,spre exemplu,vor aduce o prezenţă puternică a elementului Metal,un şemineu va aduce energia Focului,şi aşa mai departe.

Un simbol care este specific doar ţie,ceea ce înseamnă că trebuie să ai o conexiune puternică cu acesta,deoarece vorbim aici de energii pozitive. O fotografie veselă din luna de miere poate fii un puternic tratament Feng Shui deoarece emană energia iubirii şi a fericirii.

Mai multe