Cele mai tari maşini de poliţie din lume – Lamborghini, Mustang şi Aston Martin

5 aprilie 2017   Casă și Grădină

Poliţia din Italia tocmai a primit cel de-al doilea Lamborghini Huracan. Hypercar-ul italian intră în elita maşinilor senzaţionale conduse de poliţişti. În Dubai, oamenii legii din lumea bogaţilor conduc nişte bestii pe roţi.

Lamborghini Huracan

Lamborghini tocmai a donat cel de-al doilea Huracan poliţiei italiene. Ca şi primul bolid,şi acesta va fi folosit – aşa cum anunţă comunicatul dat de producătorul de hypercar-uri – pentru “operaţiuni obişnuite”,dar şi pentru transporturi de sânge şi organe,care necesită intervenţii urgente. Cu un motor V10 şi tracţiune integrală,Huracan vine cu tot ce trebuie unei maşini de poliţie:sirenă,girofar,comunicaţie radio,cameră video şi chiar un suport pentru armă. Carabinierii sunt acum foarte “cool”,dar evident nu sunt singurii din lume care au hypercar-uri în flotă.

Mercedes-AMG G63 Brabus

4.9 secunde de la 0 la 100 km/h şi o viteză maximă oficială de 250 km/h. Neoficial,e nebunie curată să îţi imaginezi că poţi să scapi de Mercedes-AMG G63 Brabus cu girofarul pe acoperiş,care patrulează pe şoselele din Emiratele Arabe Unite. Iar pentru că SUV-ul gigant are şi tracţiune integrală,răufăcătorii nu pot scăpa nici dacă se aventurează pe dune de nisip. Pentru asfaltul ca în palmă,există întotdeauna un… Aston Martin.

Mai multe