Cuiere originale pentru o locuinţă cu stil

2 mai 2013   Casă și Grădină

Simple şi banale, cuierele clasice „trec“ deseori neobservate şi îndeplinesc doar un rol funcţional în căminul tău. Ne-am propus să-ţi arătăm că ele pot fi şi obiecte de decor, care-ţi umplu de culoare casa şi-i conferă un aer aparte.

Cele din lemn sunt foarte şic

Nu îndrăzneşti să alegi ceva ieşit din comun sau preferi să păstrezi stilul clasic în amenajarea locuinţei tale? Optează pentru cuiere din lemn care par simple la o primă privire,dar care sunt uşor diferite faţă de cele pe care le găseşti în cele mai multe magazine. În cazul lor,ai posibilitatea să le confecţionezi chiar tu,cumpărând câteva plăci de lemn sau stinghii pe care să le montezi în forma cuierului pe care ţi-l doreşti,aplicând apoi agăţători alese după placul tău. Sigur că le găseşti şi gata asamblate în comerţ. Unele au cârlige reglabile,pe care le poţi aşeza după cum doreşti.

Cuier Skåda,Ikea,89,99 lei

Cuier Bird,kika,139 lei

Un alt gen de agăţători

Spre deosebire de agăţătorile obişnuite,cele care îşi modifică forma sunt ceva aparte,unele chiar funcţionale şi elegante totodată. Când ai mai mare nevoie,la sosirea acasă,obosită şi dornică de relaxare sau grăbită să scapi de haină,de o geantă mică sau de umbrelă,acest tip de agăţători,ascunse până atunci,îţi stau la dispoziţie.

Aduc natura în casa ta

Decoraţiunile inspirate din natură sunt în tendinţe anul acesta. De aceea,îţi aduc în atenţie şi două idei de cuiere ingenioase ca formă,care respectă noua orientare,în formă de pasăre ori de copac. Poţi să fii sigură că-ţi vei uimi prietenii care vor veni în vizită cu aceste alegeri îndrăzneţe.

Cuier haine Boom din MDF,kika,199 lei

Cuier argintiu Capac,kika,54,99 lei

Ce şi-ar dori  copiii?

Pentru cei mici există omare varietate de cuiere. Cele care le amintesc de jocurile,de animăluţele sau de personajele lor favorite din filmele de animaţie pot fi montate la înălţimea lor,în hol sau chiar în camera de zi. Pe lângă faptul că-i amuză,îi vor face să le placă mai mult ideea de a pune lucrurile în ordine,de a prinde jucăriile sau hainele în agăţători.

Cuier de perete,Ikea,299 lei

Cuier lemn,kika,29,99 lei

Cuier Mickey,Dedeman,59,11 lei

Mici,dar plinede culoare

Pe o uşă,în bucătărie sau într-o cămăruţă „vine“ de minune un cuier mic,colorat,care-ţi va înveseli acel loc şi-ţi va schimba şi ţie starea de spirit odată ce-l vei observa. De utilitate,nici nu mai vorbim! Găseşti mai jos sugestiile noastre!

Cuier Bubbles,kika,119 lei

Cuier Heart Beat,Homedeco.ro,150,61 lei

Cuier butoni,Ikea,24,99 lei

Mai multe