Cum combini accesoriile pentru un stil shabby chic

3 noiembrie 2016   Casă și Grădină

Acum că iarna bate la uşă şi se apropie sărbătorile de iarnă, îţi propunem să arunci un ochi peste ideile de amenajare în stil shabby chic. Acest stil este unul cald, potrivit zilelor reci de iarnă.

CasoTeca îţi spune cum combini accesoriile pentru un stil shabby chic.

Deşi este un stil feminin,shabby chic aduce lumină şi căldură unei locuinţe. Nu trebuie să treci la renovări totale chiar în prag de iarnă,ci e suficient să te inspiri puţin. Află cum poţi combina elementele pentru a obţine un decor shabby chic.

Nu-ţi fie teamă să amesteci diferite piese de mobilier,decoraţiuni sau stiluri,chiar dacă sunt din diferite epoci. Spre exemplu,în imaginea de mai jos,au fost îmbinate cu succes elemente din natură,precum lemn şi metale şi a fost o obţinut un decor în stilul shabby chic. De efect sunt şi perdelele şi tapetul cu model.

Pentru a aduce puţin din stilul shabby chic chiar în inima casei tale,combină elementele de decor şi cu accesorii care să te ducă cu gândul la vremurile de odinioară. Pentru a aduce un aer vintage,combină accesorii din metal,precum scaunele din imaginea de mai jos,cu dulapuri albe sau în culori pastelate. Aceasta este esenţa stilului shabby chic din ziua de astăzi.

Mai multe