Decoraţiuni de Paşti pentru casă

25 aprilie 2016   Casă și Grădină

Sărbătorile Pascale sunt foarte aproape, iar dacă te-ai gândit să te pregăteşti nu numai cu mâncare, dar şi cu decoraţiuni frumoase pentru a-ti primi musafirii cum se cade, ţi-am pregătit câteva idei frumoase.

Sărbătorile Pascale sunt foarte aproape,iar dacă te-ai gândit să te pregăteşti nu numai cu mâncare,dar şi cu decoraţiuni frumoase pentru a-ti primi musafirii cum se cade,ţi-am pregătit câteva idei frumoase.

Decoraţiuni de Paşti pentru casă-bucură-te de combinaţia de flori de primăvară

Primăvara ai parte de multe flori,de mult verde,aşa că ar fi bine să te foloseşti de tot ce ai mai frumos în jur pentru decoraţiuni. Poţi face coroniţe frumoase cu ouă se lemn vopsite frumos. Dacă nu vrei să te complici,poţi pune o decoraţiune cu iepuraşi,alături de un ghiveci unic de flori. Dacă sunt în aceeaşi nuanţă,vor fi excelente în colţul pentru decoraţiuni.

Un coşuleţ cu ouă frumos colorate,dar şi frumos lucrate sau pictate câteodată este mai mult decât necesar pentru decoraţiunea de Paşti. De altfel,poţi cumpăra câteva ouă frumos încondeiate,pe care să lipeşti o sfoară şi să le atârni frumos deasupra mesei aranjate de Paşti.

Combinaţiile simple sunt cele mai elegante. Câteva ouă,alături de frunze verzi şi un coş frumos lucrat din paie,împreună cu un iepuraş din lemn,poate fi decoraţiunea perfectă pentru tine. Nu ezita să te foloseşti de frumoasele flori de primăvara cu care să decorezi casa pentru sfintele sărbători.

Decoraţiuni de Paşti pentru casă-împodobeşte un colţ preferat de sărbători

Apelează cu încredere la simplele decoraţiuni de înfipt în ghiveci,care se pot pune şi alături de florile din vază. Dacă eşti o fire mai romantică,atunci creează un colţ de Paşti simplu şi modern,folosind o lumânare groasă albă,alături de un ou alb,cu motive pascale. Adună crengi înflorite din pomii fructiferi şi conuri de brad şi foloseşte-le pentru o decoraţiune simplă,dar cu efect.

Dacă ai copăceii în ghiveci,nu rata ocazia de a-i împodobi de sărbătoare. Va fi colţul preferat al celor mici,dar sigur te va încânta şi pe tine. Dacă eşti o persoane sofisticată,alege să faci o decoraţiune mai complicată şi mai deosebită,în care să foloseşti elemente strălucitoare. O vază cu câteva crengi de copac,împodobite cu ouă colorate este o metodă simplă de a-ţi înfrumuseţa masa de Paşti. Iată câteva poze din care să te inspiri şi să laşi imaginaţia să lucreze pentru tine.

Mai multe