Descoperă beneficiile terapiei prin căldură!

22 septembrie 2014   Casă și Grădină

Răsfăţ şi armonie pentru întregul corp, cam aşa s-ar traduce masajul cu pietre fierbinţi. Descoperă beneficiile terapiei prin căldură, terapia geotermală care ajută organismul să-şi regăsească metodele interioare de autovindecare, printr-o combinaţie de pietre vulcanice încălzite şi mişcări precise de masaj.

Acest ritual se adresează persoanelor care suferă,mai ales,de tensiuni musculare.

În cadrul acestui tip de terapie,căldura joacă un rol cheie. Ea relaxează muşchii şi îi permite terapeutului să detensioneze corpul,prin mişcări lente,dar precise.

Beneficiile terapiei prin căldură:

Anti-stres,antioxidante,anti-îmbătrânire.

Masajul cu pietre fierbinţi alungă migrenele,contracţiile musculare şi îmbunătăţeşte circulaţia deficitară. Poate fi considerată şi o terapie prin care se elimină toxinele din organism,şi care,stimulează fibrele de colagen.

Dacă nu ştiai,terapia cu pietre fierbinţi este un foarte bun energizant. Unde mai pui că accelerează şi asimilarea oxigenului la nivel celular,creşte activitatea rinichilor şi ajută la eliminarea edemelor. 

În cadrul unor cluburi specializate te poţi răsfăţa,pe lângă masajul cu pietre,şi cu un masaj suedez,masaj pentru viitoarele mămici,masaj sportiv sau reflexoterapie,alaturi de alte terapii de impact.

Poţi încerca astfel de proceduri la Vitality Wellness Club,cel mai nou centru de relaxare din incinta Hotelului Ramada Plaza (www.vitalityclub.ro,https://www.facebook.com/RamadaBucharest).

Mai multe