Iată cele mai bune «arme» împotriva ţânţarilor!

29 iunie 2011   Casă și Grădină

Umiditatea şi căldura sunt raiul ţânţarilor. Le trebuie doar o fereastră întredeschisă şi începe „vânătoarea". Dacă vrei să ieşi învingătoare din bătălie, ai nevoie de „arme" eficiente .

În primul rând,ai grijă să nu laşi seara geamul deschis şi lumina aprinsă dacă nu ai instalată o plasă la fereastră. Aceste plase sunt primele şi cele mai eficiente bariere. Dacă totuşi micile insecte pătrund în casă,caută soluţii alternative. Iată câteva dintre ele:

Pastile:emană un miros supărător pentru ţânţari,pe care îi poate ţine la distanţă. Se schimbă la câteva ore. Pastile Raid,circa 8 lei cutia.

Aparat cu ultrasunete-curat,econom,fără substanţe chimice,acest aparat emite ultrasunete de înaltă frecvenţă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. Nu e periculos pentru animale şi oameni.

Dispozitivul are dimensiuni reduse,e prevăzut cu bec care se aprinde în momentul în care e băgat în priză şi consumă un Watt. Preţ 58 lei,pe roinsect.ro

Spray pentru încăpere-se închid geamurile şi uşile,se pulverizează şi se lasă cel puţin o jumătate de oră,interval în care e indicat să părăseşti încăperea.

Lampă anti-ţânţari,emite ultrasunete şi îşi schimbă culorile pentru a asigura un somn plăcut bebeluşilor. Preţ 50 de lei,pe olx.ro.

Plici electric-utilizează un curent slab,care nu este periculos pentru oameni,dar suficient de puternic pentru a distruge insectele în zbor. 19 lei,pe germanelectronics.ro.

Mai multe idei şi sfaturi contra insectelor găseşti pe Click.ro!

Mai multe