Modalităţi prin care-ţi aduci în casă spiritul Sărbătorilor

23 decembrie 2016   Casă și Grădină

Mai sunt foarte puţine zile până la Crăciun, perioadă pe care multe persoane o consideră cea mai interesantă şi frumoasă. Acest lucru înseamnă că trebuie să te decizi cum vei decora locuinţa, pentru a aduce spiritul Sărbătorilor în casa ta.

Iată câteva idei creative pentru decorarea casei de Sărbători:1. Alegerea unei culori

În mod tradiţional,este folosit verdele pentru a decoracasa. Dar verde,alb şi maro formează de obicei fundalul,cu instalaţii cu beculeţe colorate,amplasate astfel încât să atragă atenţia.

În acest an,culorile la modă pentru decoraţiuni sunt violet şi mov,care vor lăsa o impresie bună musafirilor. De fapt,poţi alege orice culoare îţi place. Important este să nu fie mai mult de trei. Cu ajutorul lor poţi face cât mai multe combinaţii posibile.

2. Decoraţiuni de Crăciun

Pentru a te asigura că decoraţiunile din interior te relaxează,încearcă să faci o combinaţie naturală,cu decoraţiuni de culori şi mărimi diferite. Alternanţa dintre ele face ca în cameră să persiste veselia.

Citeşte şi:Idei de decoraţiuni de Crăciun,gata în 10 minute!

Vei vedea că oriunde vei merge decoraţiunile şi ornamentele de Crăciun vor fi diferite,din materiale diferite.

3. Un brad de Crăciun special

La început bradul era împodobit cu fructe,alune şi bomboane. Această practică este din nou la modă şi,din ce în ce mai populară. Poţi înveli nucile în folie de staniol lucioasă,care împreună cu instalaţia luminoasă şi culoarea naturală a fructelor,vor da un aspect special bradului.

Instalaţie de Crăciun

 

Citeşte şi:Idei creative de decoraţiuni de Crăciun

Tacâmuri pentru masa festivă    

Sursă+credite foto:www.brightside.me

Mai multe