Soluţii pentru căminul tău: Fluturii îţi înveselesc casa

19 august 2018   Casă și Grădină

Sunt haioşi, coloraţi, dau o nouă „faţă“ locuinţei  şi-ţi pot influenţa pozitiv starea de spirit. Simpaticii fluturi sunt uşor de găsit pe piaţă şi-ţi reinventează căminul, cu bani puţini.

Decoraţiuni cu „lipici“

Decorarea cu fluturi prin folosirea unor autocolante poate fi distractivă,mai ales că îţi va aminti de abţibildurile din copilărie. Dacă ai copii,alegeţi împreună modelele şi joaca poate începe. Puteţi să le lipiţi pe pereţi,dar şi pe ghivece,pe veioze,pe mobilier,pe o oglindă. Atenţie însă la excese! Prea multe elemente decorative nu fac altceva decât să încarce.

Este de-ajuns un singur grup de fluturi într-o cameră sau câte unu-doi pe o oglindă ori pe abajurul unei veioze în altă cameră. Când vă plictisiţi de ele,aveţi posibilitatea să le dezlipiţi cu uşurinţă.

Stickere detaşabile,Dedeman,36,32 lei

Stickere detaşabile,Dedeman,21,79 lei

Abţibild ornamental,Ikea,44,99 lei

Fă-ţi propria colecţie!

Dacă îţi plac decoraţiunile cu fluturi,nu e nevoie să faci un insectar cu toţi cei pe care ţi-ai dori să-i păstrezi şi să-i admiri. Un tablou reuşit,un poster sau câteva felicitări frumos înrămate conferă personalitate camerei preferate.

Tablou,Dedeman,65,94 lei (40x40 cm);tablou în ulei pe pânză,bam boo,119,99 lei

Poster cu fluturi,Ikea,34,99 lei

Art card,Ikea,6,99 lei (5 buc.)

Sunt mici,dar atrag prin cromatică

Indiferent de dimensiune,fluturii nu trec neobservaţi mulţumită culorilor vii în care sunt „înveşmântaţi“. Se aplică şi în cazul elementelor de decor în formă de fluture,fie ele ornamente pentru ghivece sau pentru plante,fie mici lumânări,care înfrumuseţează prin colorit o etajeră sau o noptieră.

Lumânare-fluturaş,bam boo,11,99 lei

Ghiveci pentru flori,bam boo,29,99 lei

Decoraţiuni de primăvară pe băţ,2,99 lei

Mai multe