Ai dureri de spate? Încearcă această soluţie naturală!

14 mai 2015   Îngrijire personală

Multe persoane se confruntă cu dureri de spate, fie din cauza unui efort fizic depus în mod constant, fie pentru că petrec multe ore pe scaun şi au dezvoltat o problemă la nivelul coloanei.

Dacă durerea de spate este moderată şi nu este cauzată de o afecţiune serioasă,poţi încerca un remediu natural care combate această problemă supărătoare.

Este vorba despre o băutură preparată din ingrediente naturale,care are puteri miraculoase când vine vorba de durerile de spate moderate,dar persistente.   

Ingrediente necesare

1/2 cană cu afine

câteva frunze de spanac baby

1 măr

1 linguriţă de miere

1/2 linguriţă de ghimbir

1/3 cană cu apă

Mod de preparare:

Înmoaie ghimbirul în apă clocotită în jur de 20 de minute. Apoi,amestecă-l în blender,alături de restul ingredientelor. După ce ai turnat băutura într-un pahar,adaugă câteva afine.

Pentru efecte maxime,se recomandă consumul constant al acestei băuturi.

Cum tratează băutura durerile de spate

Spanacul este benefic pentru coloană şi uşurează durerile din această zonă. Această legumă este bogată în nitraţi şi vitamina K,care previn reapariţia durerilor de spate.

Merele conţin quercitină,o substanţă cu proprietăţi antiinflamatoare care previne instalării durerilor cronice şi severe.

Ghimbirul este un condiment care elimină durerea şi redă flexibilitatea zonei afectate. Aceste beneficii sunt datorate compuşilor oleici din compoziţia lui.

Mierea este şi ea un remediu esenţial când vine vorba de combaterea durerilor de spate. Încă din antichitate,mierea este folosită pentru ameliorarea durerilor şi reducerea inflamaţiilor.

Mai multe