Ceaiul-minune care dizolvă pietrele de la rinichi şi ucide celulele canceroase

22 noiembrie 2015   Îngrijire personală

Datorită proprietăţilor sale puternice anti-inflamatorii, antivirale şi antibacteriene, ghimbirul este considerat a fi unul dintre cele mai puternice alimente ale secolului 21.

Ghimbirul este bogat în vitamina C,magneziu şi alte minerale care sunt extrem de benefice pentru starea generală de sănătate. Este bine cunoscut pentru utilizarea sa îndelungată,pentru îmbunătăţirea digestiei şi imunităţii,astmului,ameliorarea durerii şi lupta împotriva bolilor cardiovasculare şi multe alte probleme de sănătate.

O ceaşcă de ceai de ghimbir cald te fereşte de răceală în timpul iernii şi este mai eficient decât orice altă băutură. Ceaiul de ghimbir oferă un număr mare de beneficii pentru organism,printre care:

-ghimbirul poate lupta împotriva infecţiilor şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar,deoarece este bogat în antioxidanţi;

-este un remediu eficient împotriva virusului care cauzează gripa,răcelile şi leziunile herpetice;

-datorită proprietăţilor sale de încălzire,ghimbirul poate îmbunătăţi circulaţia,precum şi transportul de oxigen,vitamine şi minerale celulelor;

-ghimbirul calmează durerile musculare,frisoanele,gripa şi durerile de cap;

-ceaiul de ghimbir are capacitatea de a reduce riscul de accident vascular cerebral.

Iată reţeta magică care dizolvă pietrele de la rinichi,curăţă ficatul şi ucide celulele canceroase:

Ingrediente

Miere organică

¼ linguriţă de ghimbir

¼ linguriţă de turmeric

Lapte de cocos

O cană de apă

Metoda de preparare

Prepararea ceaiului de ghimbir este extrem de simplă. În primul rând,se fierbe apa şi se adaugă turmericul şi ghimbirul şi se lasă să fiarbă timp de 7-10 minute. Apoi,se adaugă laptele de cocos şi se strecoară ceaiul într-o ceaşcă.

Adaugă aromă de miere ceaiului şi bucură-te de efectele sale valoroase!

Mai multe