Ovare polichistice tratament naturist. 5 remedii de încercat

16 aprilie 2015   Îngrijire personală

Ovare polichistice tratament naturist. Sindromul ovarelor polichistice este considerat cea mai frecventă cauză care duce la infertilitate. Pe lângă tratamentele clasice, există câteva tratamente naturiste pentru ovare polichistice care s-au dovedite a fi eficiente în tratarea acestei afecţiuni.

Peste 60% dintre femeile cu vârste cuprinse între 20-30 de ani sunt afectate de sindromul ovarelor polichistice. Această afecţiune apare ca urmare a unui dezechilibru hormonal şi se manifestă adesea prin menstre neregulate,acnee,creştere în greutate,şi,uneori,tensiune arterială crescută.

Ovare polichistice tratament naturist - Ce să încerci:

1. Seminţele de insunt de folos în tratarea sindromului ovarelor polichistice,întrucât scade nivelul hormonilor androgeni şi reechilibrează testosteronul din corp. Se consumă câte o linguriţă de seminţe de in într-un pahar cu apă (se lasă la macerat o oră). 2. Ovare polichistice tratament naturist - Uleiul de primula,care se găseşte sub formă de capsule,este un bun remediu pentru problemele pielii cauzate de sindromul ovarelor polichistice. 3. Ceaiul de mentă este un ajutor de nădejde în scăderea nivelului testosteronului din corp. Specialiştii susţin că efectele benefice ale acestei băuturi se pot vedea după câteva săptămâni de la utilizare. 4. Ovare polichistice tratament naturist - Seminţele de schinduf este un alt remediu care promite rezultate vizibile în scurt timp Consumate în mod constant,seminţele de schinduf ajută la buna metabolizare a glucozei,ceea ce contribuie la reglara hormonilor sexuali. 5. O cercetare italiană arată că rădăcina de lemn-dulce reduce nivelul testosteronului din corp,în special în cazul femeilor care suferă de sindromul ovarelor polichistice. În plus,lemnul dulce stimulează ovulaţia şi inhibă enzimele care sunt necesare în producerea testosteronului.

Mai multe