Remedii simple care combat indigestiile

4 mai 2013   Îngrijire personală

Indigestia poate fi cauzată de stres, de consumul anumitor alimente grele şi pentru că în această perioadă tindem să facem excese culinare, bine ar fi să păstrezi şi o doză de atenţie sporită! Dacă inevitabilul se întâmplă, află că există numeroase remedii naturale care îţi pot fi de folos!

Bea nişte suc ​​de ananas după fiecare masă,pentru a preveni orice tip de problemă digestivă,inclusiv durerile şi balonarea. Consumă această băutură în fiecare zi,până când indigestia dispare.  

Combină o lingură de ghimbir şi nişte suc de lămâie cu 2 linguri de miere,în 230 ml de apă caldă. Amestecă aceste ingrediente timp de câteva minute şi consumă băutura atunci când apar simptomele unei indigestii. 

Mănâncă 10 sau 20 de boabe de struguri ori de câte ori ai probleme de digestie. Strugurii sunt foarte buni în alinarea problemelor de stomac,inclusiv dacă acesta este deranjat.

Pune o lingură de scorţişoară în 230 ml de apă rece,apoi amestecă bine. Bea acest amestec la diferenţă de o oră faţă de cum ai terminat masa. Este bună atât pentru a preveni,dar şi pentru a calma indigestiile şi balonarea.

Adaugă două picături de ulei de mentă în 230 ml de apă rece şi bea ori de câte ori ai o indigestie. Dacă nu ai cum să-ţi prepari un astfel de amestec,suge o bomboană de mentă,pentru a calma stomacul iritat.

Mai multe