Scapă de balonare în doar 60 de secunde!

9 iunie 2016   Îngrijire personală

Nimănui nu îi place să simtă disconfort din cauza balonării, dar acest lucru se întâmplă, şi chiar des. Dar această problemă poate fi rezolvată foarte uşor acum. Există o băutură care va face minuni.

Această rezolvare constă într-o băutură care se numeşte apa Sassy,nume primit de la cea care a inventat-o,Cynthia Sass. Băutura nu are calorii şi transformă apa obişnuită într-un arzător de grăsime foarte puternic. În plus,va îmbunătăţi şi echilibra digestia,în timp ce consolidează şi îmbunătăţeşte starea de sănătate. Inventatoarea a numit-o ”dieta stomac plat” şi se bazează pe consumul de apă Sassy pentru a slăbi. În acest timp,trebuie să bei pe zi 8 pahare cu apă,dar trebuie să te gândeşti la retenţia de apă şi la menţinerea echilibrului de electroliţi.

Reţeta apei Sassy Ingrediente

-2 litri de apă

-12 frunze de mentă

-1 lingură de ghimbir ras

-o lămâie tăiată felii

-un castravete decojit,tăiat felii

Mod de preparare

Într-o cană de sticlă pui apa,şi apoi,pe rând celelalte ingrediente,după care amesteci cu o lingură. Asta este tot. Trebuie să bei 8-10 pahare din această băutură în fiecare zi.

Această apa,în combinaţie cu ghimbirul,lămâia,castravetele şi menta,va ajuta la stimularea digestiei,scade apetitul,reduce şi previne constipaţia şi balonarea.

Vezi reţeta video aici:

Mai multe