Scapă de pietre la rinichi cu acest sirop puternic!

11 noiembrie 2015   Îngrijire personală

Oricine a avut vreodată o piatră la rinichi ştie că este extrem de dureros, mai ales dacă piatra este blocată în uretră, canalul care face legătura între rinichi şi vezica urinară.

Ce sunt pietrele la rinichi?

Pietrele la rinichi sunt depozite minerale,o formă de calciu,cum ar fi oxalatul de calciu depus în rinichi. Piatra poate rămâne în rinichi săptămâni,luni sau chiar ani,fără a provoca simptome. Cu toate acestea,în cazul în care se mişcă,poate provoca  o durere puternică în spate şi la şolduri.

În acel moment,este recomandat să bei o cantitate mare de lichide,pentru a spăla piatra prin urinare,şi administrarea de analgezice pentru ameliorarea durerii. Cu toate acestea,o piatră de dimensiuni prea mari,poate fi eliminată doar prin intervenţie chirurgicală.

Iată o reţetă naturală care ajută la reducerea durerii neplăcute şi la dizolvarea pietrelor cu uşurinţă,fără bisturiu.

Ingrediente

o ceaşcă de sirop de arţar

250 g ulei de măsline presat la rece (extra virgin)

250 g lămâie (cu coajă)

250 g rădăcină de pătrunjel

250 g miere ecologică

Cum se procedează

Lămâile se curăţă de coajă şi se toacă mărunt. Apoi se pun într-un blender şi se amestecă. După,rădăcina de pătrunjel se curăţă şi se toacă în bucăţi şi se pune în blender,alături de lămâie. Adaugă siropul de arţar,mierea şi uleiul de măsline şi din nou amestecă toate ingredientele până vei obţine un amestec omogen.

Compoziţia se toarnă într-un borcan de sticlă şi se păstrează în frigider.

Cum se utilizează

Se administrează o lingură în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Este necesar să se consume cantităţi mai mari de apă pe parcursul zilei.

Cum funcţionează

Principalul ingredient activ este lămâia,care are proprietatea de a creşte aciditatea urinei,astfel topind pietrele de la rinichi. Pătrunjelul este,de asemenea,foarte important,deoarece este un diuretic natural,care ajută la crearea de urină. Mierea are efect calmant şi siropul de arţar îi va da un gust mai bun.

Mai multe