Scorţişoara te fereşte de o afecţiune mortală!

27 septembrie 2014   Îngrijire personală

Scorţişoara nu este folosită doar la condimentarea mâncărurilor, ci şi cu scopul de a preveni apariţia unei afecţiuni periculoase. Iată de ce trebuie să incluzi acest condiment în alimentaţia ta de zi cu zi.

În compoziţia acestui condiment se găsesc nişte compuşi care împiedică dezvoltarea necontrolată a celulelor şi inhibă creşterea şi înmulţirea celor care hrănesc tumorile canceroase. Acest efect benefic al consumului de scorţişoară nu afectează celulele sănătoase ale corpului sau organele.Beneficiile au fost descoperite în urma unei cercetări efectuate de Departamentul de Agricultură al Statelor Unite. Specialiştii susţin că scorţişoară poate fi un aliat de nădejde şi în lupta contra leucemiei sau a limfomului.

Citeşte şi:

Miere şi scorţişoară:super-remedii pentru sănătate!

Scorţişoara te apără de diabet

-Foloseşte acest condiment pentru a da un plus de savoare mâncărurilor pe care le găteşti.

-Amestecă puţină scorţişoară cu miere şi consumă acest amestec zi de zi,pe stomacul gol. Dimineaţa este cel mai bun moment al zilei,întrucât organismul asimilează mai bine substanţele benefice din compoziţia celor două ingrediente.

-Adaugă scorţişoară în salate,iaurturi şi la dulciuri.

Mai multe