Trucuri rapide pentru a scăpa de mahmureală după petrecerea de Revelion

31 decembrie 2019   Îngrijire personală

Noaptea dintre ani este lungă şi e rost de petrecere, mese festive cu mâncare pe săturate, dar şi alcool pentru a spori bunădispoziţia. Desigur, este important să consumaţi în cantităţi moderate, dar ce te faci dacă a doua zi te trezeşti cu o mahmureală de toată frumuseţea? Apelează la remediile naturale şi la trucurile care te scapă rapid de starea de rău.

Remedii care te scapă imediat de mahmureală:

1. Bananele - conţin potasiul pe care îl pierzi din cauza stării de ebrietate. Mănâncă două banane şi te vei revigora!

2. Ghimbirul - este un vechi remediu împotriva stărilor de greaţă şi a ameţelilor. Îl poţi consumă sub formă de ceai sau suc natural.

Citeşte şi: Cum faci cel mai bun vin fiert - reţeta pe care trebuie să o încerci

3. Mierea - îţi va echilibra necesarul de zahăr din organism pe care îl piezi din cauza consumului de alcool. Este ideal să o consumi cu apă fiartă şi puţină lămâie.

4. Supă - când eşti mahmur, nu îţi doreşti să mănânci nimic. Totuşi, este important să te hrăneşti. Poţi începe cu o supă uşoară de legume. Această conţine vitamine extrem de necesare organismului.

5. Băuturile hidratante - sunt special concepute pentru sportivi şi îţi asigura un necesarul de glucoză şi electroliţi. Le poţi consumă pentru a evita deshidratarea.

Citeşte şi: Metode de albire a dinţilor - cele mai eficiente remedii pe care trebuie să le încerci

6. Gheaţă - este ideală pentru durerile de cap. Pune gheaţă într-o pungă, infasoar-o într-un prosop şi aplic-o pe frunte.

7. Sucul natural - de portocale sau de grapefruit îţi oferă vitaminele necesare şi este un bun energizante. Dacă ai probleme cu stomacul, alege un suc de mere.

Mai multe