Leacul Lidiei Fecioru pentru regenerarea ficatului

18 aprilie 2019   Lifestyle

Bioenergoterapetul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea “Adevăruri ascunse” o reţetă simplă pentru regenerarea ficatului.

"Este un panaceu foarte bun pentru regenerarea ficatului, chiar şi pentru un început de ciroză", a declarat Lidia Fecioru.

“Un kilogram de ceapă se dă prin maşina de tocat, iar apoi se amestecă cu 900 g de zahăr. Se lasă la “întuneric” o săptămână şi jumătate, după care se amestecă şi se pune într-o sită să se scurgă", a explicat ea.

Siropul se consumă zilnic, între 3 şi 8 linguri, în funcţie de starea ficatului. Cura se ţine cam trei luni de zile. Se poate repeta peste alte trei luni de zile. 

Vezi ce alimente îţi curăţă ficatul. 

Menta, un alt remediu pentru ficat

Datorită proprietăţilor pe care le deţine, frunzele de mentă pot fi folosite pentru a stimula digestia şi pentru a preveni excesul de gaze.

Ai nevoie de:  250 ml apă, 10 gr frunze de mentă (spălate) şi 2 linguri suc de lămâie. 

Pune la fiert apa, apoi adaugă frunzele de mentă. Lasă-le să fiarbă la foc mic 5 minute, după care ia-l de pe foc. Acoperă-l cu o farfurie şi lasă-l 10 minute. Strecoară la final ceaiul. Toarnă-l în cană şi adaugă sucul de lămâie.

Se beau două-trei ceşti pe parcursul zilei. Această băutură este recomandată în caz de probleme digestive, cel mai frecvent. 

Citeşte şi: Leacul Lidiei Fecioru care vindecă diabetul, infecţiile sau cancerul. Se face din două ingrediente VIDEO

Sursă: antena3

Mai multe