Cel mai bun condiment împotriva cancerului

26 septembrie 2014   Modă

Cercetătorii au descoperit că există un condiment care are capacitatea de a micşora tumorile. Mai mult decât atât, acesta este mai eficient decât multe medicamente administrate pacienţilor cu cancer.

Consumat în doze mici,adaugat în preparate culinare şi în băuturi,proprietăţile terapeutice ale ghimbirului depăşesc cu mult invenţiile farmaceutice.

Micşorează tumorile canceroase

Potrivit unui studiu realizat pe şoareci la Universitatea de Stat din Georgia,extractul de ghimbir reduce mărimea tumorii de prostată cu 56%. Mai mult decât atât,cercetătorii au ajuns la concluzia că datorită antioxidanţilor care se găsesc în ghimbir,acest aliment poate fi mai eficient decât medicamentele luate pentru a stopa cancerul.

Cercetătorii spun că tratamentul anticancer nu numai că nu reduce tumorile canceroase,ci le măreşte,făcându-le mult mai agresive şi ucigând pacienţii mult mai repede.

Oamenii de ştiinţă de la Beth Israel Deaconess Medical Center din Boston sunt de părere că în loc să-i vindece pe oamenii bolnavi de diferite tipuri de cancer,medicamentele mai mult i-a condamnat pe aceştia la moarte.

În timp ce medicii se ocupă cu indicarea tratamentului medicamentos adecvat fiecărui pacient bolnav,puţini sunt cei care se gândesc că ajutorul împotriva acestor afecţiuni grave poate să vină chiar din natură.

Indicat în peste 100 de boli

Spre deosebire de medicamentele anticancer,ghimbirul nu prezintă niciun efect secundar,fiind folosit de numeroase culturi,de secole. În loc de a mări tumorile,extractul de ghimbir micşorează celulele canceroase din prostată. În plus,cercetătorii a peste 17 studii au ajuns la concluzii similare cu privire la beneficiile pe care ghimbirul le are asupra cancerului. Mai mult decât atât,s-a demonstrat că acest condiment are un impact pozitiv în peste 100 de afecţiuni.

Citeşte şi:

Alimente care pot combate cancerul

6 semne care ar putea anunţa un cancer

Mai multe