Cum previi apariţia tumorilor
Este una dintre cele mai de temut maladii şi, în ciuda tuturor descoperirilor din domeniul medical, foarte puţini oameni o pot învinge. Depistat din timp, cancerul poate fi tratat, însă avem şansa de a evita îmbolnăvirea dacă evităm şi factorii care declanşează boala.
Se pare că unele alimente au un rol decisiv în declanşarea cancerului şi excluderea sau limitarea lor în dietă ne poate feri de această boală sau,dacă deja s-a instalat,poate duce la vindecarea ei.Proteinele,sursă de toxine"Cel mai greu de digerat sunt proteinele din carne pentru că necesită o cantitate mare de enzime. În plus, o bună parte din carnea ingerată nu se digeră complet, stagnează în intestin, intră în putrefacţie şi constituie o sursă de toxine pentru organism. Mai mult, acumularea de astfel de reziduuri favorizează apariţia cancerului de colon",explică dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS.Celulele canceroase sunt,practic,protejate de un strat de proteine. Astfel,se poate afirma că renunţarea la carne sau reducerea aportului ei în alimentaţie favorizează eliberarea de enzime digestive ce ajută la distrugerea stratului de protecţie al celulelor canceroase.
Află de AICI care sunt mijloacele de prevenţie împotriva cancerului.