Efectele negative ale liposucţiei

7 iulie 2017   Modă

Una dintre cele mai comune intervenţii pentru a elimina surplusul de grăsime este liposucţia. Însă aceasta nu are doar efecte pozitive. Dacă te-ai gândit să apelezi la această procedură, atunci trebuie să ştii care sunt problemele care pot apărea după operaţie!

Apariţia inflamaţiilor

Inflamaţia este una dintre cele mai comune probleme post-operatorii. Experţii spun că inflamaţia poate dura în jur de 3- 4 săptămâni şi că trebuie tratată doar sub supraveghere medicală.

Arsuri ale pielii

30% dintre persoanele care au fost supuse unei operaţii de liposucţie, au susţinut că au suferit arsuri în zona tratată. Aspectul arsurilor se poate agrava după o lună de la intervenţie şi de aceea medicul trebuie informat de această problemă.

Infecţii ale pielii

Aceasta este o problemă mai rar întâlnită, însă nu este exclusă de pe lista efectelor negative. Există şanse de infectare a pielii dacă, în timpul procesului de vindecare, pacientul nu respectă recomandările medicului.

Apariţia vănătăilor

Aceasta este o altă problemă comună a pacienţilor care au ales liposucţia. Vasele de sunt afectate în timpul operaţiei ceea ce duce la apariţia vânătăilor. Medicul trebuie consultat în vederea vindecării pielii.

Mai multe