Remedii miraculoase pentru hipertensiune arterială

12 septembrie 2016   Modă

Persoanele care suferă de hipertensiune arterială iau în mod regulat medicamente speciale pentru menţinerea sub control a acesteia. Dar şi atunci când respecţi tratamentul, există alţi factori care au influenţă asupra tensiunii arteriale crescute.

Stilul de viaţă este cel care are cel mai mare impact,dar mai ales,alimentaţia zilnică,care trebuie să devină suport pentru menţinerea sub control a hipertensiunii arteriale. De asemenea,aceasta este cheia pentru prevenireaatacului de cord,şi a altor afecţiuni ale sistemului cardiovascular.Ştiai că anumite sucuri naturale au capacitatea de a scade tensiunea arterială crescută?

Suc de morcov Ai nevoie de:

-3 morcovi

-1 sfeclă

-1 cub de ţelină

-5 felii de castravete

-1 pară

-jumătate de lingură de ghimbir ras

Mod de preparare:

Spală şi curăţă de coajă morcovii,sfecla,ţelina,castravetele,para şi ghimbirul. Apoi,tai în felii ingredientele,mai puţin ghimbirul,care trebuie dat prin răzătoare. Le dai drumul în storcătorul de fructe,iar sucul obţinut îl bei în fiecare zi,timp de o săptămână. Vei fi surprinsă de diferenţă de valoare pe care o va arăta tensiometrul.

Suc de sfeclă

Atunci când vrei să menţii sub control hipertensiuneaarterială,începe dimineaţa bând un pahar cu suc de sfeclă. În timpul zilei trebuie să bei cel puţin 1 litru. Bea-l timp de o săptămână.

Suc de portocale şi ţelină

Amestecă suc de portocale cu suc de ţelină şi bea-l în mod regulat. De asemenea,poţi bea doar suc de ţelină.

Suc de castravete şi roşie Ai nevoie de:

-castravete

-3 roşii

-1 ceapă

-pătrunjel

-suc de lămâie

 Mod de preparare:  

Faci sucul dintr-un castravete,apoi din 3 roşii. Le amesteci şi adaugi în storcător ceapa,câteva fire de pătrunjel şi adaugi la final sucul de la o lămâie. La fel,se bea timp de o săptămână.

      Suc de măr şi varză Ai nevoie de:

-1 măr

-un sfert de varză

-rădăcină de ghimbir

-1 castravete

-ţelină

   

Mod de preparar     e:

Spală toate ingredientele,apoi decojeşti mărul,ţelina,ghimbirul,castravetele,pe care le tai felii. Adaugă toate ingredientele în storcător şi procesează până iese tot sucul. Adaugă la final puţin suc de lămâie şi-l poţi bea.

Mai multe