Semne şi simptome ale incontinenţei urinare

16 februarie 2017   Modă

În unele cazuri, chiar şi atunci când tuşeşti, pantalonii pot fi udaţi de picăturile de urină. Aceasta se numeşte incontinenţă urinară, care este de mai multe tipuri, şi care poate fi jenantă, pentru că trebuie să reuşeşti să ţii controlul asupra vezicii urinare.

Incontinenţa urinarăpoate fi cauzată de alte afecţiuni medicale întrucât unele dintre ele sunt din cauza unor probleme minore.

Iată care sunt principalele tipuri de incontinenţă urinară:Incontinenţa urinară

Dacă scăpările de urină apar atunci când eşti răcită sau strănuţi,s-ar putea să fie incontinenţă urinară. Atunci când este pusă presiune pe vezica urinară,apar scurgerile.

Incontinenţa funcţională

Dacă eşti în imposibilitate de a urina din cauza altor condiţii de sănătate,atunci ar putea fi incontinenţă funcţională.

Citeşte şi:Incontinenţa urinară la femei – există soluţii!

Incontinenţa forţată

Cei care suferă de incontinenţă forţată se confruntă cu nevoia de a urina dintr-o dată,nevoie care poate fi intensă,şi scurgerile pot apărea involuntar. De asemenea,această afecţiune poate perturba somnul pentru întreaga noapte. Cu această problemă se confruntă mai frecvent diabeticii.

Incontinenţă de preaplin

Dacă se întâmplă ca scurgerile urinare să fie în mod frecvent,înseamnă că vezica urinară nu se goleşte,şi atunci apar scurgerile.

Incontinenţa mixtă

Se spune că persoanele care se confruntă cu două sau trei tipuri diferite de incontinenţă urinară suferă de incontinenţă mixtă.

 Cum să previi sau menţii sub control incontinenţa urinară:  

-Ia suplimente de vitamina D

-Ia suplimente de magneziu

Citeşte şi:Cauzele deficitului de magneziu şi cum îmbunătăţeşti absorbţia

-Renunţă la cafea

-Renunţă la fumat

-Hidratează-te

-Practică exerciţii care solicită muşchii pelvieni

Credit foto:boldsky.com

Mai multe