Aşa înoată în siguranţă vara asta!

26 iulie 2017   Parenting

Fie că te duci la mare, la piscină sau la ştrand, tu ştii cum să-ţi fereşti copilul de pericolele care pot să apară în timpul înotului?

Mişcarea este sănătate curată, mai ales cea făcută în aer liber sau chiar la mare. Timpul frumos, mai ales acum în perioada concediilor ne trimite de la mic la mare în apropierea zonelor cu plajă pentru a ne bucura de soare, de mare de linişte şi de relaxare.

Fii mereu în gardă 

Indiferent de locul unde alegi să îţi petreci concediul vara asta, supraveghează-ţi cu atenţie copilul şi fii mereu la un braţ distanţă de el mai ales dacă intră în mare. Chiar dacă fiecare plajă are şi un salvamar cel puţin prin preajmă nu te lăsa în baza acestui fapt. Este posibil ca exact atunci când ai mai mare nevoia ori să nu fie atent ori să fie prins în altă activitate.

Ţine la îndemână echipamentul de salvare, un colac de salvare şi un telefon pe care să le poţi manevra rapid şi în condiţii de siguranţă. Dacă i-ai aplicat acele aripioare la braţe asta nu înseamnă că este în siguranţă, ar fi de preferat mai ales dacă mergeţi cu barca sau vă deplasaţi în larg să aveţi veste de salvare şi să nu vă băgaţi în apă dacă sunt valurile foarte mari deoarece există pericolul de a se forma curenţi.

Află cum să îl protejezi pe cel mic când mergeţi la mare sau la psicină pe clicksanatate.ro.

Mai multe