Câştigă un scaun de maşină pentru copilul tău împreună cu ALINAN (P)

4 februarie 2014   Parenting

Gama iepuraşului ALINAN a fost creată special din dragoste pentru copilul tău, mizând atât pe fericirea micuţului, cât şi pe liniştea părinţilor săi.

Povestea iepuraşului ALINAN se bazează pe experienţă adevărată a unei tinere farmaciste,mamă a trei copii. De-a lungul timpului,tânăra mămică şi-a investit toată experienţă,cunoştinţele şi resursele,în scopul creării unor produse sigure şi eficiente pentru toate etapele de creştere şi dezvoltare ale copiilor săi:Alinan Anticolici pentru alinarea durerilor,Alinan Vitamine şi Minerale pentru oase şi dinţi sănătoşi,Alinan Multivitamine pentru o dezvoltare armonioasă.

Pas cu pas,adaptat necesităţilor fiecărei etape de creştere,chintesenţa produselor ALINAN a fost extrasă din nevoia micuţilor de a fi alinati şi fericiţi. Pentru că,nu-i aşa:COPII FERICIŢI înseamnă PĂRINŢI LINIŞTIŢI.

Pentru că siguranţa copilului tău este cea care primează,iepuraşul ALINAN te ajută să-ţi menţii în siguranţă micuţul în călătoriile cu maşină,dându-ţi ocazia să câştigi un SCAUN DE MAŞINĂ.

În campania „ALINAN – COPII FERICIŢI,PĂRINŢI LINIŞTIŢI”,iepuraşul ALINAN oferă 500 de scaune de maşină pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani. Pentru a participa la tombolă,vino în farmaciile partenere în perioada 22.01.2014 – 30.04.2014 şi cumpără unul din produsele ALINAN. La fiecare produs din gama ALINAN achiziţionat vei primi un talon pentru a te înscrie la tombolă.

Decupează talonul completat cu datele personale şi introdu-l în urnă special amenajată,aflată în farmacie. Toate taloanele înscrise şi completate corect vor participa la extragerea pentru cele 500 de scaune de maşină.

Participanţii la promoţie trebuie să păstreze jumătatea de talon cu numărul bonului fiscal,data şi ştampila farmaciei,pentru validarea ulterioară a premiului,în cazul în care sunt desemnaţi câştigători.

Nu uită:mai multe taloane,mai multe şanse de câştig!Pentru mai multe detalii,accesează www.alinan.ro  şi www.facebook.com/copiifericitiparintilinistiti.

Mai multe