Soţia copilot – Limitatorul de viteză cu gura mare

15 decembrie 2016   Parenting

Studiile arată că soţiile care nu au permis de conducere sunt foarte tăcute pe locul pasagerului din dreapta. Cel puţin în ceea ce priveşte traficul. Drama pentru cel de la volan începe când doamna din dreapta are carnet. Dar cum scapi de lecţiile nedorite de condus? Există câteva strategii dovedite, care te ajută să eviţi crizele de cuplu când vine vorba de trafic.

Glume

Ea consideră că el conduce prea repede şi că nu se concentrează deloc. Evident,el nu este de acord. Dacă îi spune râzând “Ce m-aş face fără copilotul meu?”,s-ar putea să prindă curaj. Sau să se simtă ofensată. Sau să înţeleagă că cel de la volan nu are nevoie de ajutor. Oricum,şi dacă stă îmbufnată pentru restul drumului şi nu mai scoate un cuvânt,ai câştigat control deplin asupra maşinii.

Încearcă să o faci să te vadă că eşti un şofer competent

Câte tamponări ai în palmares? Dacă nu ai mai completat niciun formular de înţelegere amiabilă în ultima perioadă,ai avea credibiliate când o rogi să se încreadă în abilităţile tale. Dacă însă ai petrecut mai mult timp cu agentul de asigurări decât cu ea,e clar. Trebuie să te gândeşti la altă strategie.

Mai multe